N70 şebeke sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

joombla

Üye
    Konu Sahibi
N70 şebeke sorunu !
herkese selam
bnm n70 şebeke sorunu var birçok forumda tartısılmıs ama hiç sonuc alana rastlamadım bir kaç fotograf ve detaysız anlatım var eger evde cozebılceksem bu işin tamirini yapabilen varsa detaylı bı anlatım beklıyorum. Işin en kötü yanı bunu yapabılen tamırcıde bulamadım adana'da oturuyorum garantısı de bıttı. Butun maxicep yetkılılerınden ve halkından yardım beklıyorum.:cry:

• Beğen
Tepkiler: asli47

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Tamamda arkadaşım sorununu anlatmamissinki nasıl yardımcı olacağız sorun ne çekmiyormu gelip gidiyormu telin sorununu tam anlatırsan yardımcı olacaklardır.

joombla

Üye
    Konu Sahibi
sorun telefon görüşmesi esnasında aniden sebeke gitti kapatıp actım simkart kaydı yapılamadı uyarısı geldi ve hala duzeltilebilmiş değil garanti bittigi için telefon tamircilerie sordum bi bağlantı yaptırmıstım bir kac saatliğine hattı gördu daha sonra yine aynı hatayı verdi suan ne yaparsam yapim telefon dişarıda modunda sebeke ayarlarında oynama yaptıgımda hata uyarısı gelıyor nette cok fazla buna benzer n70 sorunu var bnce bu n70 donanımsal acıgı oldugunu dusunuyorum. inşallah yardımcı olursunuz...

joombla

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu bılen yokmu lutfen yardımcı olun yoksa telefonu kıracam :hmmm

gokhankaan

Üye
valla üflemeli havyan varsa şebeke ent.değiştir dicem ama,ondan önce bi flash attır.

joombla

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt