N70 Oldu N70 ME (ME=Music Edition) (Yazı Dizisi 4)

Sponsorlu Bağlantılar

mıstıkcan3526

Üye
ya arkadaşlar ben bunu yapamadım bana yardım edermisiniz lütfen

memetkaya

Üye
n70 ğüzel ben kullandım

--------------- Ekleme ---------------

sat ılık 6600 telefon arkadaslar 152 milyon hemen alın 05454281494

firegenius

Üye
kardeş n70 i music edition yaptıktan sonra geri nasıl normal n70 haline getirebiliriz cevap yazarsan çok ii olurr şimdiden saol
Getirilebilir N70'in bataryanın aktında kasaının altındaki product codunu girerek aynı işlemleri yap düzelir ben bir kaç kez Music edition yaptım sonra standart yaptım hala standart duruyor.

ya ben 6680 e n70 yazılımı yüklesem çalışırmı çalışmazsa geri döndürebilirmiyim yani n70 80 oluyosa ki çok fazla donanımsal fark var 6680 n 70 olur mu ki :D

Valla bilemem ama N70 6680 oluyodu ama hiç bir şeyi çalışmıyodu. YouTube'da videosu var.

mavi13

Üye
Ya Bende N73me Vardı Versiyon Güncelleme Yaptım Ve Telefonum Ingilizceye Döndü Ve Nemesisi çalıştıramıyorum Yani Nemesis Telefonu Görmüyor Nemesisi Benmi Yanlış Kullanıyorum Acaba Yükleme Bittikten Sonra Bir Program Daha Yüklüyo F1 Upgrade Diye Bir Program Onuda Yüklüyorum Fakat Hala Nemesis Telefonumu Görmüyor Okuma Hatası Veriyor

forever_lord

forever_lord

Üye
super bı paylasım ben yaklasık 5 ay ay once denedım oldu ve daha once yorum yapmadım cunkı eger bır hata olursa soradan pısman olmak ıstemedeım cok sagolun harıka paylasım...

eevrenk

Üye
kardeş iyi diyorsun,resimli anlatım falan güzel olmuş ta ben bu nemesisi dediğin gibi hiç birşeyi değiştirmeden yükledim ama mercek(büyütec) e tıklayınca hiç birşey gelmiyor ekrana değişen bişey yok pencerede bunun sebebi ne olabilir?
işletimim vista sorun bu olabilirmi?
bana yazarsan sevinirim.

lyon_69

lyon_69

Üye
:oke:güzel bişi ama nokia n70 daha güzel bencee

ohadiyorum

Üye
Anlatım gercekten harika oLmus tskLer :)

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
kardes cok sağol :)

cilgin tankci

Üye
arkadaşlar benim n70 i n70 müzik edişın yaptım.ama şimdi nemesis programını çalıştırıyorum telefonu hiç görmüyo sizin başınıza geldimi bilmem.telefonu tanımıyo hiç bir işlem yapamıyorum.nasıl düzelir bilen varmı

vedatdal

Üye
Nokia N70'in sadece müzik ve temasının değişik bir versiyonudur. Eğer elinizde Nokia N70 varsa ve müzik için üretilmiş Nokia N70 ME satın almak istemiyorsanız yazılım ile standart N70'inizi ME ye çevirebilirsiniz. (Ben çevirdim ve herhangi bir sorun da yaşamadım)

endermaske

Üye
555555

firegenius slm
N70----N70 ME çevirirken nemesis prg telefonu görmüyor.
1-büyüteç okey
2-phone info okey
3-scan okey ama sol pencerede boş onun altında scanning yazıyor sonra scaning eror yazıyor
4-normal sandım 053914 enable write yapıp 5-6 saniye bekliyorum
5-flash tıklıyor scan deniyorum p.code değişmiyor
yardımcı olursan seviniirm.

0539214 p.code hızlı yazarken 2 yi yazmamışım

vedat dal slm
yardımcı olurmusun n70-n70me nasıl çevirilir

N70----N70 ME çevirirken nemesis prg telefonu görmüyor.
1-büyüteç okey
2-phone info okey
3-scan okey ama sol pencerede boş onun altında scanning yazıyor sonra scaning eror yazıyor
4-normal sandım 0539214 enable write yapıp 5-6 saniye bekliyorum
5-flash tıklıyor scan deniyorum p.code değişmiyor
yardımcı olursan seviniirm

idont_nick@hotmail cevap yazarmısınız acil mi

lyon_69

lyon_69

Üye
süper oluo çok teşekkürler

MAX1907

MAX1907

Üye
Arkadaşım bu senin nemesis programı kafayı yemiş çalışmıyo

onur_piton

Üye
arkadasım 3. resımde infprmation yazısının altında hıc bır yazı veya bilgi çokmıyor ?

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
arkadaslar yukleyenler nasıl yukledı bı ozel msj rıca etsem atabılırlermı profılıme yardımcı olun lutfen ..:(:(:(

dj_yca_28

Üye
YAW BİRADER BEN N70 VARDI ONU SENİN DEDİKLERİNİ YAPARAK N70 MUSİC EDİTİONA DÖNÜŞTÜRDÜM OLDU DA Bİ ARKADAŞ YORUM YAZMIŞ HERALDE SANA N73 DE DENESEK OLUR MU DİE SENDE SANIRIM N73 de olur mu bilemiyorum denemek gerekir.
Diğer soruna gelince mutlaka nemesis programı ile kodu eski haline getir ve öyle çık. Yoksa unutursun bir daha ki upload işleminde istediğin versiyonu yükletmeyebilir. Yoksa bir zararı olmaz DEMİŞSİN BEN DÖNÜŞTÜRMÜŞTÜM ESKİ NUMARASINI PC YE KAYDETMİŞTİM YANLIŞLIKLA PC YE FORMAT ATTIĞIM İÇİN SİLİNMİŞ BEN TELEFONUMU NASIL ESKİ HALİNE GETİREBİLİRİM Bİ YARDIMCI OLSAN ACİL CEVAP NE OLURSUN DÜNDEN BERİ UĞRAŞIYOM BİR TÜRLÜ YAPAMADIM OK

tanso

tanso

Üye
paylaşım için saol

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
yaw bu yazılım guncellestrmei yapacm ama ne yararı olck onu hala tam olrk anlams deilm, yapar gorurum artk:D

robben74

Üye
n70 me kırmızı ve yeşil tema isteyenler site budur. önce siteye üye olun sonra e-mail adresinize aktivitasyon kodu gelecek onu onayladıktan sonra indirebilirsiniz :)

Üst Alt