N70 Oldu N70 ME (ME=Music Edition) (Yazı Dizisi 4)

Sponsorlu Bağlantılar

brejhak

Üye
slm, benm tel. 6630 güncelledim ama ekran bozuldu. ekran masmavi şu anda. eski versiyonu nası yükleyebilirim bi geri dönüş war mı acaba? :bilmem:

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşım bu anlatım N70 içindi 6630 için değil :bilmm

ysn_dnt

Üye
yaa versıyon yukledım hem dusuk hemde yabancı bu engılızce bı acele cewaplasan sewınırım nerden yuklerım wersıyonu

Ozan

Ozan

Admin
Sanırım bu işi yapan bilgili pek arkadaş yok. Genelde kimse yanaşmıyor :)

t4r1k

Üye
Ben n70 i n70 me edition yaptım bir sorun yok.ama kulaklıklarım czrdı yapıyor. yukses sedenmı acaba ama nortmal hoparlorda sorun yok hız artışıda çok görmedim. kırmızılı temaco zok gzl o kadar :S eskıv ersiyon daha iyiydir telefon sankı biraz kasıyor bazı uygulamalarda da tamamen donuyor

toygar6

toygar6

Üye
tşk ederim arkadaslar

TraneCRISS

Üye
teşekkürler dostum bende uzun zamandır yapmaya çalışıyodum saolasın

rockinking

Üye
peki versiyon u kurunca telefondaki takvim hesaplama notlar yapılacaklar adlarındaki programlarda silinecekmi ??

psikolaz

psikolaz

Üye
ya arkadaslar ben video cekerken takılmalar oluyor cektıgım vıdeoyu ızlerken takılmalar azalıyor ama sızde de boyle sorun oldu mu

elemans

Üye
evet me yükledikten sonra telefonu eski haline getiremedim. olan oldu artık servise gidecek macbur. tavsiyem bu çevirme işlemini kesinlikle yapmayın!

pfffamq

pfffamq

Üye
isteseydik en başta alırdık beyler n70me yi bence sonradan ayarlarını deiştirerek kendımızı ve paramızı riske atmak ne bilim bence saçma 100ytl fazla werseydin n70 me nin kralı olurdu :D

aksoysoft

Üye
saol dostum

rasim53

Üye
çok güzel

rasim53

Üye
yaw kardeşler bende n70 kullanıcısıyım n70 me ye çevirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada şu n70me deki kırmızı temayı çok meth ediyorlar o tema sadece download edilmiyor mu uygulamadan yüklenmiyor mu yani
??

mfdonmez

Üye
abi ben yaptım n70 oldu n70ME oldu ses kalitesi cok guzel oluyor

keremerson

keremerson

Üye
yaw kardeşler bende n70 kullanıcısıyım n70 me ye çevirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada şu n70me deki kırmızı temayı çok meth ediyorlar o tema sadece download edilmiyor mu uygulamadan yüklenmiyor mu yani
??
e işte konuda onu anlatıyo zaten kardeş oku anlarsın yaparsın.. ayrıca ewet kırmızı tema çok güzel ama onu telefondan gönderemiyosun başka telfona.. ama belki başka sitelerde bulursun aynısını yapmışlardır ama ben daha hiç karşılaşmadım ;)

isteseydik en başta alırdık beyler n70me yi bence sonradan ayarlarını deiştirerek kendımızı ve paramızı riske atmak ne bilim bence saçma 100ytl fazla werseydin n70 me nin kralı olurdu :D
fazla bi riski yokki dostum yazılanları harfiyen uygularsan hiçbi sorun çıkmaz ;)

evet me yükledikten sonra telefonu eski haline getiremedim. olan oldu artık servise gidecek macbur. tavsiyem bu çevirme işlemini kesinlikle yapmayın!
o senin fikrin dostum bence hiç bi sakıncası yok.. ben kaç defa me yaptım sonra geri normal versiyona döndüm.. sonra sıkıldım tekrar me yaptım falan filan yani hiç bi sorun çıkmadı.. bence sende servise göndermek yerine sitedeki açıklamaları oku ve eski wersiyona çevirmeyi dene.. gayet kolay bence ;)

ya arkadaslar ben video cekerken takılmalar oluyor cektıgım vıdeoyu ızlerken takılmalar azalıyor ama sızde de boyle sorun oldu mu
ewet bi ara bendede wardıda şimdi düzeldi ama nası olduda düzeldi hiçbi fikrim yok.. :):)

rap_13

rap_13

Üye
çok thks

alp7200

Üye
islam aleminin ramazan bayramını kutlayarak, iyi bayramlar diliyorum

exsoldier

Üye
bende yüklemek istiyorum bu ME yi fakat telefonun garantisini bozar mı merak ettim?

keremerson

keremerson

Üye
bende yüklemek istiyorum bu ME yi fakat telefonun garantisini bozar mı merak ettim?

dostum walla bendede o şüphe wardı ama walla bi cesaret yükledim gitti :)

bilmiorumki bozarmı garantiyi falan.. ama bence bozabilir yani adamlar gelip derse sana böle böle yapmışın garanti dışına çıkdı die hiç bişey diemezsin yani :(

Üst Alt