N70 Oldu N70 ME (ME=Music Edition) (Yazı Dizisi 4)

Sponsorlu Bağlantılar

djnaci

Üye
ben yapamadım kod fln cıkmadı napcazzzzz :s:(:(:(

--------------- Ekleme ---------------

yaaa offfff yardım eden yokmuuuuuuuuuuuuuu hata verdı calısmadı telefon n70

djnaci

Üye
kimse yardım etmıyecekmı ypamadım bn n70 bnm teleofnda hepsını tmmladım olmadı

arifim

Üye
tam süper oldu vala

TGOD

Üye
beyler yükledim n70me sadece temalar degişmiş. mp3 playerde bi degisiklik yok :(

south

Üye
Kimyager Kardeş Yani Varya Helal Olsun Diyorum Başka Söze Gerek Yok.Hiçbir Yerde Senin Gibi Music Edition Olayını Bu Kadar Detaylı anlatan Görmedim.Ne Desem Azdır.N70 Kullanıyorum ve Kısa Zamanda Music Editona Çevireceğim.Emeğine Sağıl Kardeş.Ellerin Dert Görmesin.

3iCad

Üye
sağol kardeş emeğine sağlık

onder_17400

Üye
teşekkürler güzel olmuş ama geri yüklemeyi nasıl yapacağız

ower

ower

Üye
NSU programı hata veriyor telefonu bozuk okuyor yardımmm..!

AKSARAYLI_68

Üye
Iste size n70`inizi normale cevire bileceginiz bir kod . Bu kodu NSS (Nemesis Service Suite ) ver daha sonra Nokia Software Updater ile güncelestir. Kolay Gelsin

Iste Kod : N70 normal: 0522157

Atakan

Atakan

Üye
yararlı bir paylaşım teşkkürler

kalamadım:D

Üye
herşey tmm da software olmuo yeniden dene diyip duruo acil yazarsanız sevinirimm

desperado64

Üye
iyi oldu hocam ellerine sağlık.......

]\/[[_](r)@']['

Üye
benim teli okumuyo nasıl okutabilirim

osman067

Üye
acaba bana n70 temaprovramı bulabılırmısınız

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline Sağlık Herlez Me Yapmalı:)

djözgür

Üye
Nokia 7610 için update yani güncelleme var mı ?

manakim_17

Üye
arkadslar sal-kın yüklemeyin ben ***** gibi yükeldim hiç birsey değismiyor bir temalar farklı ama fazla bi özellk yok ve multimedya tusu nu ayarlayamıyosunzzz
bnce denemeyin ama içinizdede kalmasın

yaman57

Üye
arkadaşlar acl yardımınıza ihtiyacım var bende n73 me var ben buna nokia nın sitesinden yazılım yükledim fakat dili ingilizce oldu nasıl tekrar dilin değiştirebilirim yardımlarınızı bekliyorum çokkkk acil lütfen
V 4.0812.4.2.1 Versiyonlu

balistik81

Üye
Müzik tuşunda fark var. Uzun süre bastığında radio çıkıyor ayar yerine. Temalarda farklı. Tema 1 ve tema 2 farklı temalar.

arkadaş saden n73 de ayarlıya biliyorsun o tuşu ve saden basılı tutunca tabikide cıkıyor ben n73 den vaz gecmem orjineli daha iyidir her önüne gelene atlamamak lazım

mkbiksi

mkbiksi

Üye
Nokia 7610 için update yani güncelleme var mı ?

Arkadaşlar bende aynı sorun var
Bu 7610 nasıl güncellenecek ? kendi güncellemesi veya farklı (uyumlu) bir cep update si de olur, nokia sitesine baktın onla ilgili güncelleme yok.

N70 Gelince konu olarak özel bir konu olmuş. Yalnız ben N70 standarttan memnunum müzik edition pek bir yenilik getirmiyor.
mesela me teması şimdi yüklü, ve mm tuşunu da müzikplayer yaptım alsana N70 me
mm tuşunun özgür olması çok önemli , bu tuş cep hayatı kurtaran bir tuştur,
başıma geldi ,menü tuşu ve ekran ikonları çalışmaz iken ben o tuşa sırayla gerekli uygulamaları atayıp cebi kurtarmıştım.

Tavsiyem N70 olanlar N70 olarak kalsın VE DİĞER TLF uma bir çare rica ediyorum

selametle

Üst Alt