N70 Oldu N70 ME (ME=Music Edition) (Yazı Dizisi 4)

BOSCH

Üye
ben daha önce yüklemiştim
beğenmediğimden
eski haline geri döndüm
multi medya tuş ayarı
kalkıyor yerine
radyo geliyor

Arkadaşlar birde N70 lerde yeni son yazılımı yükleyince radyo cızırtısı azalıyormış diye okudum böyle birşey duyanınız oldumu.me yazılımını yükleyince pek fark olmuyorsa yüklemenin ne anlamı var...saygılar...tşk.

Arkadaşlar sormayı unuttum yazılım güncellemeyi nokianın kendi programıyla (Nokia software updater) yapanını varmı olabiliyormu bilgi verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar bu gece nokianın kendi programıyla N70ime son güncelleme yazılımı yükledim.ME dediginizmi bilmiyorum ama parçaları aç dedigimde direkt müzikplayer açılıyor.Ayrıca multimedya tuşuda eskisi gibi istedigin fonksiyonu atayabiliyorsun..version tarihide yükseldi...Ama hoşuma gitti bu iş eskiden teknik servislere dünyanın parasını verirdik.şimdi 20 dk.da yeni version yazılım....

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ME yüklememişsin. Sadece normal versiyon yükseltmişsin

Sevgili arkadaşım peki bu ME(music edition) yükledigimiz zaman cihazda kaydadeger degişiklikler oluyormu veya yüklemeye degermi onu bilmiyorum....Bu arada bu kısımda yazı yazan bütün arkadaşları araştırmacı ve aktif kullanıcı olduklarından dolayı kutlarlım.Çünkü bu veya bunabenzer cihazları alıpta sırf hava olsun diye sadece arama yapmak için kullanan birçok arkadaşımız var...Emeginiz ve paylaşımınız için sonsuz teşekkürler

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N70 in kendi müzik çaları daha hızlı çalışır diye düşünerek ME ye geçtim. Herhangi bir değişim olmadı. Sadece temalar değişti ve multi media tuşunu ayarlama özelliği ortadan kalktı. Merak edenler deneyebilirler.

E o zaman yüklemeye degmez...son güncellemeyide yaptım.fazla kurcalamaya gerek yok.ha çok fark olsaydı hiç durmaz yüklerdim.bide multimedya tuşunu powermp3 e ayarlıyom..me ye geçince ayarlayamamki yok abi boşverin....

6630umun versionunu 6630 me die değiştirdim .sonrada update ettirdim inşallah doğrudur.beklioruz sabırla.

vallahide oldu billahide oldu hem 6630 me oldu hemde türkçe oldu çok teşekkürler ya allah szden razı olsun

ya ama ben bunla yetinmeyip 6630uma hatta 6630ME ınıma N70 VEYA N73 YAZILIMI YÜKLEYEBİLRMİYİM LÜTFEN BU KONUDA DA CVP VEREBİLİRMSİNİZ??

updater yüklüyor ama koptu.Telefon çöktü Telefon açmıyor

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yükleme esnasında kabloya dokunmayın yada telefonu yerinden kıpırdatmayın aksi taktirde bağlantı kopması yaşanabiliniyor.

ersin333

Üye
n70 e n73 yazılımı yüklenirmi acaba dostum

hell26

Üye
arkadaşlar bende telefonuma versiyon atmak istiyorum fakat anlatılanları harfiyen uyguluyorum NSU programını indirip kuruyorum ve bilgisayar telefonu görürken çalıştırıyorum " starting application" yazan bir ekran geliyor ve hep böyle dewam ediyor hiç ilerleme yok. nerede yanlış yapıyorum yardım eder misiniz..

mevlut

Üye
ya arkadaslar bu N70 in sim lockunu nasıl kırarım simcart not valid diyor ve bütün simleri iptal ediyor burdan ayzılım yükleyeyim dedim tam güncellemeye baslayınca insert simkart diyor bir işlem yapamıyorum lütfen bi fikri olan varmı yarım edin

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
NSU ile versiyon güncellemesi yapabilmen için sımkart takılı ve genel mod seçili olmalıdır. Sım kartı telefonda çalıştırmadan NSU ile güncelleme yapamazsın. Sım kart kırdırman gerekli. Bunu bir telefoncuya götürerek hallettirmen gerekli. Kolay gelsin ...

hell26

Üye
""Selam arkadaşlar bu konuda anlatılan mesajları belki 100 defa okudum hepsini harfi harfine yaptım ama bir türlü beceremedim şu işi...
Herşey tamam da NSu programını çalıştırdıktan sonra Ekranda "Starting Applicaton " yazan yere geliyor ilerle ilerle bitmiyor. Oradan ileri hiç ilerlemiyor sorun nerede sizce bana yardımcı olur musunuz""

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bazı kişilerde bu sorun oluyor sanırım yapacak bir şey yok telefonunda sorun var. Servise gitmen ve yazılımı orada yükletmen gerekli