N70 Oldu N70 ME (ME=Music Edition) (Yazı Dizisi 4)

Sponsorlu Bağlantılar

medjai001

medjai001

Üye
6630 işini anlatırmısınız anlayamadım

telefon garantili ise verdigim adresten programı indir usb kablosunu telefona tak programı calıstır yeni versiyon varsa yukler yok garantili degil ise arkadasın verdigi programdan verdigim listedeki turkce kodu yukle telefona versiyonu yukle sonra

elusive

elusive

Üye
kardes symbian os sanirim n80. bi kere isletim sistemi değişiyo ve hiz artisi oluyo. kamera ve vidyo ayni kalitede cekiyo. ama menuleri hep değişik.mesela foto cekerken tam ekran oluyo. cerceve gozukmuyo n70 deki gibi. evet once me sonra n80 i yukledim. ekran tasmasina gelince. ana ekranda telefonun cekme sinyalinin en ustundeki tek kutu gozukmuyo ve sag ve sol biraz içte kalıyo. altta da biraz tasma var disa dogru.

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardes symbian os sanirim n80. bi kere isletim sistemi değişiyo ve hiz artisi oluyo. kamera ve vidyo ayni kalitede cekiyo. ama menuleri hep değişik.mesela foto cekerken tam ekran oluyo. cerceve gozukmuyo n70 deki gibi. evet once me sonra n80 i yukledim. ekran tasmasina gelince. ana ekranda telefonun cekme sinyalinin en ustundeki tek kutu gozukmuyo ve sag ve sol biraz içte kalıyo. altta da biraz tasma var disa dogru.

fexplorer kurduysan ana ekranın görüntüsünü kaydedip yollasana, taşma olayı kafamı bozdu, bakalım nasıl duruyor. Ayrıca video çekerken ki kenardaki çerçevelerin yok olması N80e has bir özellik mi ? Ekran görüntüsü mümkünse bekliyorum

hell26

hell26

Üye
arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? bende n70 kullanıcısıyım ve şu anda telefonumu me ye çeviriyorum ama ekranda sadece "starting aplication" yazan bir kutucuk sürekli ilerliyor. doğru mu ilerliyorum yoksa hep yerinde mi sayıyor anlamadım...

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Doğru olması lazım, bekle bakalım zaten bağlantı hızına bağlı olarak 30-60 dk kadar sürüyor

mevlut

Üye
hmmmmm evet degişenler multimedya tuşu iconu gitmiş normalinde multimedia tusuna ne istersek atayabiliyorduk ama şimdi o gitmiş ve mm tusuna basınca denildigi gibi mp3 calar cıkıyor basılı tutuncada radio cıkıyor ... ayrıca 2 tane tema ekleenmiş bide donanımlardan ahizesiz bluetooth eklenmiş hız olayına gelince kaydadeger bir hız göremedim hafıza kartım 1gb
bide so N80 inkini yüklecem bakalım o nasıl

Ozan

Ozan

Admin
Güzel bir mevzu .
Üst konuda tutalım..

Kolay gelsin herkese

mevlut

Üye
ahah 0526965 koduyla hata verdi valla .......... eyvah elimizdeki telefondanda olacaz mı ne :(

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nerde hata verdi tam olarak yükleyebildin mi yazılımı. Bu arada kodun değiştiğinden emin olman lazım

mevlut

Üye
bak adım adım anlatayım şimdi nss programına girdim aynen resimde anlarıldıgı gibi yaptım telimin 0539214 olam kodunu 0526965 yaptım daha sonra nokianın sitesinden updateri indirdim ve (tel pc ye baglı ve nss programını ramamen kapatım bataya full tel hazır) daha sonra updateri calıstırdım ve program teli gördü ve up dare aramaya basladı ve sonundada telinizin bir üst updatesi bulunamadı dedi tekrar deneye defalarca bassamda sonuz hep aynı oldu ve işte sorunda burda şimdi normalde proyu actıktan sonra bir üst versiyon bulamasada aynı versiyın yeniden yuklensinmi diye soruyordu ve bizde oradaki kutucugu işaretleyip ok deyip teli yeniden yükleyip me felan yapabiliyorduk ancak bu kodu girince o evreyisormuyor şimdi bana kalırsa sorun bu kodda 0526965 çünkü 3-5 kere denedim prıgramdan kodu0539214 yapınca dedigim olatı soruyor ve yüklüyor ancak özkonuzu bu kodu girince 0526965 yeniden yüklensinmi olayını sormuyor evet işte sorunbu ... başka kodları deneyen varmı arkadaslar ??? ben başka kod denemdim açıkçası tırsıyorum teli bıkezde tamamen kapatırız felan diye.....
yodumlarınızı eksik etmeyin arkadaslar

mevlut

Üye
bide diyorum N73 ünkini denesek ne dersin kimyager kardeş acaba olurmu ?????

birader bide şeymi yav hani ben şimdi kodu telde 0526965 böyle yaptımya acaba geri eski koduna döndersemdenmi çıksam yoksa öyle kalsada pc den cıkarsam olurmu ???

achie

achie

Üye
Bence hiç uğraşma N70 ME de kal.Keşke Nokia bi kıyak yapsada işletim sistemi yükseltebilsek ne kıyak olurdu :) hayal gibi ama ilerde belki olur.

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bak adım adım anlatayım şimdi nss programına girdim aynen resimde anlarıldıgı gibi yaptım telimin 0539214 olam kodunu 0526965 yaptım daha sonra nokianın sitesinden updateri indirdim ve (tel pc ye baglı ve nss programını ramamen kapatım bataya full tel hazır) daha sonra updateri calıstırdım ve program teli gördü ve up dare aramaya basladı ve sonundada telinizin bir üst updatesi bulunamadı dedi tekrar deneye defalarca bassamda sonuz hep aynı oldu ve işte sorunda burda şimdi normalde proyu actıktan sonra bir üst versiyon bulamasada aynı versiyın yeniden yuklensinmi diye soruyordu ve bizde oradaki kutucugu işaretleyip ok deyip teli yeniden yükleyip me felan yapabiliyorduk ancak bu kodu girince o evreyisormuyor şimdi bana kalırsa sorun bu kodda 0526965 çünkü 3-5 kere denedim prıgramdan kodu0539214 yapınca dedigim olatı soruyor ve yüklüyor ancak özkonuzu bu kodu girince 0526965 yeniden yüklensinmi olayını sormuyor evet işte sorunbu ... başka kodları deneyen varmı arkadaslar ??? ben başka kod denemdim açıkçası tırsıyorum teli bıkezde tamamen kapatırız felan diye.....
yodumlarınızı eksik etmeyin arkadaslar
bu konuyu elusive arkadaşa sorman lazım

birader bide şeymi yav hani ben şimdi kodu telde 0526965 böyle yaptımya acaba geri eski koduna döndersemdenmi çıksam yoksa öyle kalsada pc den cıkarsam olurmu ???
N73 de olur mu bilemiyorum denemek gerekir.
Diğer soruna gelince mutlaka nemesis programı ile kodu eski haline getir ve öyle çık. Yoksa unutursun bir daha ki upload işleminde istediğin versiyonu yükletmeyebilir. Yoksa bir zararı olmaz

tremiso

tremiso

Üye
evet mevlut arkadaşımıza olan olayın aynısı banada oldu bende de uptade bulunamadı diyor ama telefonu tanıyo tekrar dene desemde olmuyo..

medjai001

medjai001

Üye

OS7 nin üstündeki tüm symbian versiyonlarında yapabilirsiniz

mustafa kaya

Üye
slm arkadaslar

mustafa kaya

Üye
ya bu n70 me yı yuklersek tekrar eskı versıyona donmek ıstesek nasıl donebılırız

mustafa kaya

Üye
bende telefonla ugrasmayı severim elimde n70 var belkı ısınıze yarayabılırım

elusive

elusive

Üye
kardesler ben takır takır kullanıyom telefonumu ne zaman cortlar bilmiyom. hemen garantiye gondercem yoksa :) deneme amaclı ganatiyi aradım. imei verdim. dedim telefon acılmıyo yazılımı goctu filan hemen gonderin halledelim dediler :)

elusive

elusive

Üye
bu arada telefonumun yazılımını n80 yapmıstım. deneyen var mı baska =?

Üst Alt