N70 , N72 N90 Tam Ekran Resim Çekme Uygulaması (Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

mtuna

Üye
çilekeş kardeş haritan çok güzel mükemmel yanlız daha büyük olabilirdi

fazo

fazo

Üye
teşekkürler

oxside

oxside

Üye
6630 telefonumda kurdum programı düzgün çalışıyor.Ama fotoğraf çekmiyor :)görüntü var ayarı felan varmı yoksa uyumsuzmu?

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye

tmac_fuat

Üye
yaa arkadaşlar kimse bahsetmemiş ama ben fotoyu çekerken göstermediği bi yerleri de fotoğrafa alıyor
daha doğrusu telefonu düz tuttuğumda çektiğim fotoğrafta , .çekerken sağ tarafta kalan ve görünmeyen kısım , galeriye gittiğimde görünüyor ve fotoğrafı öyle çekiyor ,
Bu sorun bitek bende mi var bilmiyorum lütfen yardım edin ,bu programı uzun zamandır arıyordum sonunda buldum ama kullanamıyorum

tikituttu

Üye
ya arkadaşım ben telefona attım yüklicem sertifikası geçmiş felan dio nasıl yapcam bi yol gösterinnnnnnn

triskeles

triskeles

Üye
teşekkürler

togaman

togaman

Üye
eline sağlık :)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
süper bişiiii

users

Üye
Sağolasın şimdi n70'te deniyorum...

kabasakalist

kabasakalist

Üye
daha kullanmadım ama iyi bir program gibi görünüyor

nkarakoc_21

nkarakoc_21

Üye
tsk dost

N72_Black

N72_Black

Üye
N72de çalıştı çok harika olmuş fakat gözüme çarpan tek eksik nagi tuşunun ortasına basınca fotoraf çekmiyor. Seçeneklerden çek demen lazım. Ama sağolasın yinede derdimize deva bir yazılım

hacker185

hacker185

Üye
ya kardeş ben programı n70 telefonu ma attım bu dosyayı nereye atıyor telefonma yükledim direk hiçbiyerde yok uygulama yöneticisine bakıyorum yüklendi gözüküyor ama ne klasörde ne dosya yöneticisinde nede menüde var anlamadım benimki tam ekran foto yu almadı bende pyhton for s-60aldım çektim sende ama nereye attı anlmadım heryerini kurcaladım ama yok kardeşim sen bide kurulum gerekior yazmıştın ne kurulumu sadece telefona atınca iş bitmiyormu ilk önce bilgisayarda kurup sonramı telefona atcaz anlamadım bi cevap yazarsan sevinirim kardeşim

Rocco xD

Üye
çk qüzeL bi programram emeqe saygı tşk (:

--------------- Ekleme ---------------

saoLun vaLLA çok güzeL eksikLEri oLsada eLLEirne saĞLIK:)

armutsapi44

armutsapi44

Üye
yakında bunun yeni versiyonu çıkacak ön kamerayıda kulanıcan 3 mp kamera olcak vsssss..

firegenius

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar son sürüm için konu açtım ama hala onyalanmamış, buradaki sürüm eski artık söylediğiniz bir çok sorun düzeltildir. En son sürüm adresinden indirilebiliyor.

emineyim

Üye
Emeğine sağlık

Üst Alt