N70 Lütfen Bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OrodrethElanessé

OrodrethElanessé

Üye
    Konu Sahibi
N70 Lütfen Bakın
Arkadaşlar bir kaç sorum olacak

1. Hafıza kartında quickword quickpoint adobereader vs vs programlar war onları nasıl telefon hafızasına atabilirim ? Bunun yüzünden hafıza kartını değiştiremedim...
2. Telefona attığım mp3 leri telefonun kendi mp3playeri görmüyor. Galeriden seçip açınca çalıyor ama mp3 çalardan bulamıyorum. Çalma listesi yapınca ise şarkılar gözükmüyor. Pc de winampta dinler gibi mp3playeri açınca hemen seçtiğim şarkıların gelmesini istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim...

Kusura bakmayın symbian ilk defa kullanıyorum zor geldi kullanması Şimdiden teşekkürler acil yardım bekliyorum....

8KoBe8

Üye
bahsettiğin programlar nokianın kendi sitesinde n70 bölümünde paket olarak mevcut indirip hafıza kartına kurabilirsin

mp3 olayına gelirsek , telefona bluetooh ile yollayıp msj kutusundayken mp3 ü normal açıp seçeneklerden kaydet dersen ve muzik çalar a gelip yine seçeneklerden "koleksiyonu yenile(güncelle de olabilir)" gibi bi seçenek var onu seçtiğinde çıkar hepsi...istersen winamp gibi playlist oluşturabilirsin..

OrodrethElanessé

OrodrethElanessé

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşım yardımın için hallettim onları fakat şimdi bir sorunum daha war sorun symbian telefonlardaki task manager ile ilgili (ya da başka adı varsa bilmiyorum hani çalışan programları gösteren menü)

Gözlemlediğim ve bildiğim kadarıyla symbianlarda hangi program/uygulamadan kırmızı tuşa yani kapatma tuşuna basarak çıkarsan task managere tekrar dönmek için gider fakat benim n70 imde bu durum böyle değil örneğin rehber gidiyor,mesajlar gitmiyor. Bazı oyunlar gitmiyor bazıları gidiyor ama geri girince bye veya ona benzer duyuruyla kapanıyor hemen. Bir de dosya yöneticisi kapanıyor ama eğer bir program yüklenirken basarsam kapanmıyor. Bu normalmidir yoksa uygulamanın desteklemesi ile mi ilgilidir yoksa benim telefonumda sorun mu war ?????

pasa

pasa

Üye
mesajlardaki müzikleri veya videoları izlerken çıkış dersen kapanmaz bide bişi yüklerken çıkış derken kapanmasının sebebi de yüklecinin aktif olmasından kaynaklanır yüklemeyi iptal et ondan sonra çıkış yada no tuşuna bas kapanır aynı şey mesajlar için de geçerli

OrodrethElanessé

OrodrethElanessé

Üye
    Konu Sahibi
Onu tahmin etmiştim ama ben mesela oyun oynarken basınca çıkışa kapanıyor task manager a gitmiyor ben taska gitmesini istiyorum ki sonra devam edebileyim. Bu diğer symbian telefonlarda oluyor bende olmuyor. Bu nedendir sorun mudur giderilebilir mi ??

8KoBe8

Üye
telefonunda sorun yok N70 lerde o olay standart arkadaş...ama bazı oyun ve uygulamalarda NO tuşu ile çıkış yapıldığında geri dönülebiliniyor..

amedian

amedian

Üye
prog.dan prog.a degisiyor arkadasların dedigi gibi sarkıları gormekiçinde yapman gereken muzik caların ana ekranında calma listesini guncelle demen yoksa goremezsin sarkıları. bu arada nickin cok uzun olmus o yuzden nickle hitap edemedim

OrodrethElanessé

OrodrethElanessé

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun onları hallettim taska atmak için uygulamadayken menü tuşuna basmak yeterliymiş no tuşu tamamen kapatıyor. Müzikler için ise sadece hafıza kartına atınca görüyor. Telefon hafızasındayken görmüyor. Neyse son bir sorum daha olacak..

Eski telefonumun(6230i) kingston mmc kartı vardı 256mb lık. voltajında 1.8/3.3 yazıyor.Ayrıca çift voltaj yazıyor. n70in kitapçığına baktım oralarda ise 1.8 veya 3.0 kullanın yazıyor. Voltaj değerlerini çok vurgulamamışlar ama özellikle dual voltage diye belirtmişler. Aldığımda verilen kendi hafıza kartı da öyle(1.8/3.0). Geçen bir kaç kez taktım kingstonu bir şey olmadı sadece açılırken kastı biraz. Neyse kingston kartı kullansam sorun olur mu yoksa yeni mi almam gerek?

BOSCH

BOSCH

Üye
bende bugün aldım N70
1-müzik çalarına atamadım müzikleri
2-PC suite ile resimleri depola dediğimde PC de hata veriyor (prg. geçersiz bir işlem yürüttü diyor)
3-ışığını 5 saniye sonra kapat diyorum ama kapatmıyor
4-usb yi kullanarak PC ile bağlantıyı kurup işimi hallettikten sonra PC ile telefon arasındaki bağlantıyı güvenli nasıl çıkartabilirim
5-N70 içerisindeki müzikleri arabada dinlemek istiyorum ama bunu nasıl yapacağım netür bir aparat kullanacağım kodu kaç fiyatı ne

bu sorularıma yardım lütfen

OrodrethElanessé

OrodrethElanessé

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen acil yardım gerek kartı değiştireceğim ama sizin cevabınızı bekliyorum. Elimde 256mb kingston dual voltage(1.8/3.3) mmc adaptörle ayrılabilir kart war. Uyumlu olur mu n70 e ? Voltaj 1.8/3.0 değil sorun olur mu ??

..::MAFIA::..

Üye
N70 içerisindeki müzikleri arabada dinlemek istiyorum ama bunu nasıl yapacağım netür bir aparat kullanacağım kodu kaç fiyatı ne

cepmaster yapıp satıyo istersen sende yapabilirsin kolay club nokaiada ad 15 aparatı da işini görür

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(mustafa_tufekci &#064; May 7 2006, 01&#58;07 PM) [post=330002]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
N70 içerisindeki müzikleri arabada dinlemek istiyorum ama bunu nasıl yapacağım netür bir aparat kullanacağım kodu kaç fiyatı ne

cepmaster yapıp satıyo istersen sende yapabilirsin kolay club nokaiada ad 15 aparatı da işini görür
[/b][/quote]
biraz daha açıklar mısın ?
cepmaster kim ?

sokarus

sokarus

Üye
<div class='quotetop'>(OrodrethElanessé &#064; May 5 2006, 05&#58;17 PM) [post=328809]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Teşekkür ederim arkadaşım yardımın için hallettim onları fakat şimdi bir sorunum daha war sorun symbian telefonlardaki task manager ile ilgili (ya da başka adı varsa bilmiyorum hani çalışan programları gösteren menü)

Gözlemlediğim ve bildiğim kadarıyla symbianlarda hangi program/uygulamadan kırmızı tuşa yani kapatma tuşuna basarak çıkarsan task managere tekrar dönmek için gider fakat benim n70 imde bu durum böyle değil örneğin rehber gidiyor,mesajlar gitmiyor. Bazı oyunlar gitmiyor bazıları gidiyor ama geri girince bye veya ona benzer duyuruyla kapanıyor hemen. Bir de dosya yöneticisi kapanıyor ama eğer bir program yüklenirken basarsam kapanmıyor. Bu normalmidir yoksa uygulamanın desteklemesi ile mi ilgilidir yoksa benim telefonumda sorun mu war ?????
[/b][/quote]

n70 e bu ozellik konulmus artık arka plana atmıyo

Üye
club nokiada satılan ad 15 aparatı var bu aparaz tekefona takılınca jak girişi halıne alıyo bi tane mp3 araç kitini buna bağlıyon ve arabaya takıyon eğer yapabilirsen kulaklığın mikrogonlu kısmını aç ve oradan kablo ile bir jak girişine tak aynı işi görür ben yaptım memnunum istersen 5.1 bile bağlıyon

Üye
<div class='quotetop'>(OrodrethElanessé &#064; May 7 2006, 11&#58;55 AM) [post=329984]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar lütfen acil yardım gerek kartı değiştireceğim ama sizin cevabınızı bekliyorum. Elimde 256mb kingston dual voltage(1.8/3.3) mmc adaptörle ayrılabilir kart war. Uyumlu olur mu n70 e ? Voltaj 1.8/3.0 değil sorun olur mu ??
[/b][/quote]

OLMASI LAZIM

Symbiont

Üye
bazen araba ve 5.1 çok güç yiyo dikkat et ama o aparatın cin malını bulabilirsin
abi siz bilen bir arkadaşından ders alın durum vahim (bende böyledim zamanınd ama toparladım sizde alışırsınız ama zor olur):(

yorgun538

Üye
Arkadaşlar bende bir n70 var bir mesaj geldi 27 aralık 2009 kapanacak diyor acaba imei atsak olurmu telefon çin malı değil ama olur mu acaba...

halit coşkun

Üye
:bye2::bye2:

kewell3303

kewell3303

Üye
ya bnde bişey sorucam bnde de n70 var müzik listesini bir türlü istediğim gibi sıralayamıyorum istediğim şarkıların listesini yapamıyorum bna bi yardım edebilirmisiniz ??? acillllll

turhallı_60

Üye
ya arkadaşlar ben kaç tane mesaj attığımı göremiyorum. diğer telefonlarda var .. n 70 de ben mi bulamadım ne :D ocağım sönecek.. olaganüstü bi durum olabileceginden telefonda da tutamıyorum . yazıp gönderip silmek mecburiyetinde kalıyorum. bunu bana aylık sayabilcek bi program varmı ?? bileniniz duyanınız.. çok şey istiyorum ama .. bilen varsa yardımı dokunursa sevinirim :D şimdiden tşkler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt