8KoBe8
Üye
-
Konu Sahibi
-
antivirus yuklu diil , soft format attım hard format için * 3 yes açma tuşuna basıorum telefon normal açılıyo..hard format olmuyo yani..çok denedim..exalans' Alıntı:dostu tavsiyem önce anti virüs proğramını kaldır telin aşırı yüklü ve anti virüs varsa sebep olabilir ayrıca olmazsa format at
o zaman kapağı çıkartıp ordaki kamera mekanizmasını harekete geçiren tuşa kendim basayım bakalım sorun oluşcakmı yine..informer' Alıntı:dostum bu tamamen bi klaik arka kapak sorunu
arka kapakta kamerayı aktif hale getiren bi microswitch var kapağı aşağı çektiğin zaman kapak üzerindeki bi çıkıntı bu microswitche baskı yaparak kamerayı aktif hale getirir bu çıkıntı aşınmış olup swicthe tam baskı uygulayamıyordur
hard format atmak için gereklı tuslara basılı tutup bıraz beklemen lazım sanıyorum formatting yazana kadar8KoBe8' Alıntı:antivirus yuklu diil , soft format attım hard format için * 3 yes açma tuşuna basıorum telefon normal açılıyo..hard format olmuyo yani..çok denedim..
ayrıca sorunu video kaydetme modun da da yapıyo..genel bi hata yani...: a:
çok denedim bekledim her seferinde telefon normal açıldı...DeRMaNTeS' Alıntı:hard format atmak için gereklı tuslara basılı tutup bıraz beklemen lazım sanıyorum formatting yazana kadar
N70 in normal modeli dandik n70 alıcak arkadaşlara tavsiyem N70 music edition her şeğiyle normal n70 e 5 basıyor ben editiyon kullanıyorum çok kullanışlı normal n70 kullandım arkadaşınkini dandik bişi ben pc yazılımcısıyım telefon yazlımları hakkındada bilgiye sahibim onun için sizi şiddetle uyarıyorum normal n70 in yazlım güncellemeleri sırasında entegresini çabuk yandığı söylüyorum
problemin yazılım güncelnirken bir hata oluşmasından kaynaklanıyor olabilir tavsiyem yazlımını yükselt olmazsa bende bir program var onu sana ve istiyen arkadaşlara yollarım şimdiden saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?