N70 Ile Ilgili Sorularım Var,yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gio

Üye
    Konu Sahibi
N70 Ile Ilgili Sorularım Var,yardım Lütfen
Arkadaşlar yeni n70 aldım,ancak 2 konuda yardımınıza ihtiyacım var
1-Teli alırken 512 mb kartta aldım ve direkt tele taktım,fakat bu durumda telin orjinal kartındaki programları kullanamıyorum(opera,quickword,acrobat reader gibi..)
2-Mp3 leri tele attim ve bir çalma listesi oluşturdum fakat daha sonra attiğim şarkılari o listeye ekleyemiyorum.
cevaplarınız için şimdiden teşşekürler..

amedian

amedian

Üye
arkadasım;
1- ilk tel.i aldıgın kartta gelen programları (yazdıkların yani) kullanabilmen için kartı aldıgın yerde veya baska bi telefoncuda esas 64mb kartını kopyalatıp yeni kartın içine yuklettirmen lazım baska turlu kullanamazsın anca netten indirip yeni karta kurup kullanırsın ama ben sana kartında gelenleri kullanmanı tavsiye ederim
2- music player programına gel, sec sonra secenekler tusuna bas ve ordan kolleksiyonu guncelle de son yuklediklerin gorunsun

yeterli sanırım

gio

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(amedian &#064; Jan 20 2006, 01&#58;50 AM) [post=257046]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadasım;
1- ilk tel.i aldıgın kartta gelen programları (yazdıkların yani) kullanabilmen için kartı aldıgın yerde veya baska bi telefoncuda esas 64mb kartını kopyalatıp yeni kartın içine yuklettirmen lazım baska turlu kullanamazsın anca netten indirip yeni karta kurup kullanırsın ama ben sana kartında gelenleri kullanmanı tavsiye ederim
2- music player programına gel, sec sonra secenekler tusuna bas ve ordan kolleksiyonu guncelle de son yuklediklerin gorunsun

yeterli sanırım
[/b][/quote]
valla allah razı olsun..

djtevfik

djtevfik

Üye
sağol güzel paylaşım:yuru

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
1. kartı biçimlendir. ve hafıza kartına at programları opera gibi
2.Müzik Kütühanesi güncelle de günceller.

İmparatore

İmparatore

Üye
kardes n70´e her Kart olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt