N70 hafıza sorunu bi yrd edebilirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

BEsILYUs

Üye
    Konu Sahibi
N70 hafıza sorunu bi yrd edebilirmisiniz
telefonda mesajlara girdigimde mesaj yazmaya izin vermiyor tam olarak " islemi yapmak icin yeterli hafiza yok .once bazi verileri silin yaziyor " ama mesajlar kismindan kullanilani hafiza karti yaptigimda ise pc suit ile pc den veri alis verisine izin vermiyor ( 2 durumdada ) ve telefon acildiginda 2 sindede hafiza dolu verilerden bazilarini silin gibi bi msj geliyor bu konuda yardimci olabilirmiisniz
telefon hafizasinda ne gibi birsorun oldugunu anlayamdigim icin hafiza kartina kaydettim verileri ama burdada sorun tam olarak cozulmedi bu defada msj lari goremiyorum hafiza karti olarak degiştirmeme ragmen ? :agla

worldcild

Üye
gelen uygulamalar önce telefonun mesaj bölümüne geldiği için orda kendı kapasitesi kadar bos alana ihtiyac var demektir..n70 lerde telefon hafızası 20 mb...bu hafızanın buyuk bi kısmı mesajlarla doluo telefon hafızası biraz bosaltıp verielri gönderirsen kabul eder.....

Newwave

Newwave

Üye
gelen uygulamalar önce telefonun mesaj bölümüne geldiği için orda kendı kapasitesi kadar bos alana ihtiyac var demektir..n70 lerde telefon hafızası 20 mb...bu hafızanın buyuk bi kısmı mesajlarla doluo telefon hafızası biraz bosaltıp verielri gönderirsen kabul eder.....

Söylediğinle biraz yardımı olur ama mesajlarda kullanılan hafızayı telefon hafızasından direk hafıza kartına al problem ortadan kalkacaktır.

mehmetsadi

Üye
bende de arkadaşın dediği gibi bir sorun var... :@ msjLar geLmio ...:vur
mesaj hafızasını nasıl bellek kartına alabilirzi telefon hafızasından... yardım edin cok dua edcm :sukur:

Da®kness

Da®kness

Üye
bende de arkadaşın dediği gibi bir sorun var... :@ msjLar geLmio ...:vur
mesaj hafızasını nasıl bellek kartına alabilirzi telefon hafızasından... yardım edin cok dua edcm :sukur:

gelen mesajların hafıza kartında toplanması için Mesajlar/seçenek/ayarlar'a girdikten sonra en alt seçenekte 'Diğer' seçeneğine gir. ''Kullanılan hafıza'' bölümünden ''Hafıza kartı'' seçeneğini belirle. Yinede mesaj almada sorun çıkarsa telefona soft format atıp tekrar bu seçenekleri belirle. Format işleminin telefon hafızasında kayıtlı rehber kartviziti, resim ve benzeri dosyaları sildiğini unutma. Bunları yedekledikten sonra format at.
[Soft format ; *#7370# ]
sonucu paylaşırsan sevinirim...

--------------- Ekleme ---------------

Şu soruyu sorabileceğin için ekleme yapmak istedim. ''Telefon hafızasındaki mesajları kullanılan hafızayı değiştirdikten sonra göremiyorum. Taşımak mümkün mü?'' Malesef bu mümkün değil. Telefon hafızasında yer kaplamaması için bütün mesajları, iletim raporu, gönderilmiş mesajların tamamını hafıza seçeneğini değiştirmeden önce silmeni öneririm...

memolifurkan

Üye
kardeş önemli mesajların varsa ki vardır ama boşver çak formatı bak uygula sonucu bana bildir ama rehberi sime kopyala önce rehbere gir tümünü seç de rehbere kopyala sonra yıldız kare 7370 kare onayla bu kadar tel hafızası tertemiz sonra da mesajların diğer seçeneğinden kart hafızasını seç ok sonucu bildir ltfn

metintopcu

Üye
ya aynı sorun bndede var yapıyorm dediklerinizi ama telefon hafızası bi türlü memory card a geçmiyo kopyalanıyo diyo geçiyo gine telefon hafızası oluyo lütfen yardmcı olurmusunuz ya

Üst Alt