N70 Fun Club!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

By Ali

By Ali

Üye
    Konu Sahibi
arkadas m.facebook.com-a ya yonlendiriyor sen beles internet istiyosun ve hata veriyor ben ne yapabilirmki buna

ffatihh23

ffatihh23

Üye
n95 8gb var evde yatıyor n70 kadar kullanışlı ve optimal değil bu yüzden tercihim n70

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
teşekkürler

salih1906baba

salih1906baba

Üye
emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

By Ali

By Ali

Üye
    Konu Sahibi
Biz tesekkur ederiz

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Arkadaşlar bomba gibi bir paylaşımla karşınızdaym :)
N-gage Call of duty !!!
N70 inizde oynayabilirsiniz harika bir oyun. Anlatmaya zaten gerek yok. Oyun sis şeklinde

--------------- Ekleme ---------------

Bu da n-gage Ghost Recon jungle storm. Call of duty den daha güzel daha zevkli bir silahlı oyun.
klasör şeklindedir, color fix ile çalışır. kurulumunu da anlattım klasörun içinde color fix de mevcuttur. N70 inizi elinizden bıraktırmayacak bir oyun garanti veririm ;)

By Ali

By Ali

Üye
    Konu Sahibi
mmcchhtt Bu konuyu ayakta tutdugun icin tesekkurler

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Rica ederim Ali paylaşmak güzeldir ;)
bunlar N70 te çalışan Ngage oyunları.Silahlı oyun severler için harika şeyler, bilgisayar oyunlarını aratmıyor yani o derece. Ben d paylaşmak istedim

punqermojo

Üye
n7o o kadr büyütülücek bir telefon degil bende N72 kullanıyorum

By Ali

By Ali

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadarmi... yorumlariniz

Da®kness

Da®kness

Üye
N70 2006 yılının ödül almış ''Multimedya Canavarı'' lakaplı telefonudur! Yıl 2010 ve hala beklentilerimden fazlasını karşılıyor.

Nokia N70 - Meffys Ödülleri
Nokia'nın Nseries kapsamındaki N70 multimedya bilgisayarı, Meffys Mobil Eğlence Ödülleri'nde "En İyi Mobil Eğlence Telefonu" seçildi. Nokia N70 birçok rakibini geride bırakarak, Londra'da yapılan törende birincilik ödülünü aldı. N70, Nokia'nın günlük hayatta insanlara her açıdan yardımcı olan güçlü cihazlar sunma yönündeki kararlılığını gösteren bir multimedya bilgisayarı. Nokia N70, web tarayıcısı ve e-posta gibi "smartphone" özelliklerinin yanı sıra, cebe sığan bir eğlence bilgisayarı olmasıyla da dikkat çekiyor. 2 megapiksel kamerayla son derece kaliteli fotoğraflar ve videolar çekilirken, entegre dijital müzikçalar ile müzik dinlenebiliyor.

Nokia N70 - En İyi Mobil Eğlence Telefonu Ödülü
Meffys ödülü ile ilgili bir açıklama yapan Nokia yetkilileri şunları ifade ettiler: "Bu ödül, Nokia Nseries'in tek bir cihazla, her an ve her yerde eğlence sunmaya yönelik stratejisindeki başarısını kanıtlıyor. Nokia N70, Nseries multimedya bilgisayarları içinde en çok satılan model. Mobil eğlence sektörünün, bu multimedya bilgisayarının sunduğu özellikleri ödüllendirmesinden dolayı mutluyuz."

N70 S60 v.2 Serisinin en kullanışlı telefonu olmakla birlikte v.3 serisine geçişe-geliştirilmesine zemin hazırlamıştır.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
saolll

Razor199310

Razor199310

Üye
N70 i bi arkadaşımda görüyodum dersanede nasıl özenirdim aradan 3 sene geçti sınıfta bi arkadaş vardı bozuk 6670 le bozuk tv li telefon verdim ikisi 10 lira ediyodu enayi kabul etti sarj aleti bile vermedim o ful aksesuar verdi işin kısası hayalimin telefonuna sahibim siyah N70 im çok sağlam 3 kere suda uyudu duvarda patladı ama hala taş gibi valla ömür boyu saklıycam telefonumu çok seviyorum herşeyi yapabiliyor bilgisayar gibi asıl diğer telefonların eksiği çok N70 ciler bu farkı bilir salih baba ve bu forumdaki diğer herkeze saygılar

forbit_mx

forbit_mx

Üye
benide aranıza alın

--------------- Ekleme ---------------

benimde flaş ööldü yaw

Üst Alt