N70 Fun Club!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

By Ali

By Ali

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar n70 unutuldu mu?Hic cevab yazmiyorsunuz

handi95

handi95

Üye
Vay By Ali fun club yapmissin lutfen ustadina yani bana by elXan - a tesekurler etmeyi unutma bildiyin herseyi ben oyretdim:nono: By Ali ve by elXan Group dan AZERBAYCANDAN Saygilarla:bye2:

By Ali

By Ali

Üye
    Konu Sahibi
kendini Cok oyme. Maxicepdeki linkini senin icin kim acti?

oncu_gamzeli

oncu_gamzeli

Üye
selam BY ALİ benin N70 telim var güvenlik kodunu unuttum format atacagım güvenlik kodunu kıramıyorum bana yardımcı olurmusun butun yolları denedim ama yapamadım

Da®kness

Da®kness

Üye
By Ali

By Ali

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler darkness benim adima cevapladigina gore

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar burada turkcelestirme istekleri de alinir.Buyurup turkcelestirme isteklerinizi de yaza bilirsiniz
Not: Turkcelestirmek istediginiz prolarin Linklerini vermeyi unutmayin

mkbiksi

mkbiksi

Üye
bu fan grubunu yeni gördüm yakında eklemerim yaparım inşallah.
N70 hala yeterince iyi bence

bulutoprak

Üye
arkadaşlar n70 le wireless bğlantısı kurmak için mümkün bir program falan varmı? İnternete operatörden bağlanmak fazla tuzluda :D

slm arkadaşlar bende N70 kullanıcısıyım. Tema yükleyemiyorum telefona işlem başarız diyo nedense. bu soruna çözüm olarak eskiden bi site bulmuştum. o site üzerinden tema yapıp telefonuma atabiliodum ama hangi site olduğunu unuttum ve bulamıyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi çünkü hazır temaları hiçbi şekilde atamıorum telefona :off:

armutsapi44

armutsapi44

Üye
çok teşekkürler

Da®kness

Da®kness

Üye
arkadaşlar n70 le wireless bğlantısı kurmak için mümkün bir program falan varmı? İnternete operatörden bağlanmak fazla tuzluda :D

slm arkadaşlar bende N70 kullanıcısıyım. Tema yükleyemiyorum telefona işlem başarız diyo nedense. bu soruna çözüm olarak eskiden bi site bulmuştum. o site üzerinden tema yapıp telefonuma atabiliodum ama hangi site olduğunu unuttum ve bulamıyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi çünkü hazır temaları hiçbi şekilde atamıorum telefona :off:

Aradığın site olmasın? Siteye girdiğinde telefon marka ve model seçimi yaparak N70'e uygun temalar bulabilirsin.
Wireless bağlantıya gelince bu mümkün değil, ancak bluetooth bağlantısıyla birlikte bir program kullanılarak bu yapılabiliyordu. Sitede arama yaparak eski konulardan bulabilirsin. Zahmetli bir iş diye hiç denemedim.

By Ali

By Ali

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim 6300 kutusunun icinde cd var onun icinden wireless var.onu yuklersen wireless mumkun

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Hadi canım olur mu öyle şey yaa??!
N70 te wireles olmazki. Ama olsa ne iyi olurdu yaa olmasını ben de çok isterim

Da®kness

Da®kness

Üye
Arkadasim 6300 kutusunun icinde cd var onun icinden wireless var.onu yuklersen wireless mumkun

nasıl oluyormuş bu ? Biri bende biri kardeşimde olmak üzere evde iki adet 6300 var , cd leri de duruyor. Ben ilk defa senden duydum bu cd lerin içindeki wireless'ı. Konuyu biraz daha açarmısın neymiş bu cd içerigi? :ehe:

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Ali kardeşim eğer varsa böyle bisy (ki zannetmiyorum ama :D ) nasıl olduğunu bizimle paylaşırsan çok güzel olur.
Yani N70 ten wireles ile internete girersek imkansızı başarmış oluruz ve tarihe geçeriz walla :)
hem bak arkadaşımızda cd de varmış, bulmakta sıkıntı çekmeyiz ;)

By Ali

By Ali

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim simdi CD nin icinde Diger yazilimlar bolumu var onun icinde Nokia Wireless Presenter yukluyorsunuz.Bir goz atsaniz gorursunuz.Sonra altda gordugunuz linkdeki proyu tele yukluyorsunuz.Bu kadar basit!!!Tabii ki Bluetooth lazim!!!Bende calisdi!!! Simdi de mi Inanmiyorsunuz!!!

Link

Arkadaslar Lutfen emege saygi.Maxicepde gorursem fena olur

Da®kness

Da®kness

Üye
Wireless (kablosuz) olduğu doğru. Ama bizim anladıgımız direk wireless modem ile bağlantı kuracak birşey. Konuyu iyice anlatmadıgın için anlam kayıyor. Bluetooth bağlantısı kullanarak bağlantı kurma yeni birşey değil. Bununla ilgili bir çok program forum daha önce verildi zaten. Buda nokia'nın bluetooht yönetici programı.

Şunuda söyleyeyim, senin kullandığın bu yöntem belki daha kullanışlıdır, yanlış anlama sakın. Teşekkürler. :oke:

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Arkadaşlar internette bisürü yöntem anlatmışlar N70 ile bluetooth üzerinden internete girmeyi.
Bazıları cook zahmetli bazıları da işe yaramıyor :(

şimdi N70 fun club üyeleri olarak, bana en basit ve kesin çözümü kim anlatabilir?
N70 ile bluetooth üzerinden bi bilgisayara bağlanarak internete nasıl girerim, gerekli programları nasıl bulurum?

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Yok mu bir bilen ve yardım edecek olan ??!!!!

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
N70 fun club açılmışmış...
sayfaya bakmadıktan sonra açsanız ne faydası var. Bi soru sordum üzerinden ay geçti hala cevap veren yok !!

Mygse

Mygse

Üye
N70 fun club açılmışmış...
sayfaya bakmadıktan sonra açsanız ne faydası var. Bi soru sordum üzerinden ay geçti hala cevap veren yok !!

Aranıza yeni katılan ben yetiştim imdadınıza :)

Sana derlediğim ve yaptığım kadarını anlatayım.

Öncelikle m-router programını indir ve kur.

bu seçenekleri işaretle.

Telefondaki ayarlar okadar karışık anlatılmışki başta bende çözememiştim açıkcası.
Onların hepsini boşver.
Yanlızca bütün erişim noktalarını sil.
Telefonuna Gnubox programını yükle

Gnubox dan

2box Bluetooth>****** Port ve çıkan aramadan bilgisayarını seç

Seçenek -> Debug -> Test comm channel dedikten sonra telefon pcye bağlanmaya çalışacak
portların eklenmiş olmalı
Şimdi Pcye dön ve sağ alt köşedeki m-router ikonuna sağ tıklayıp Advanced Configuration dan Viewe tıklayıp gir.Buraya çok DİKKAT!!! :
Hangi port numarasını kullanıyorsanız onu seçip sağa geçir ve TAMAM de.

Port numaranı bulmak için pcde sağ alt kenardaki bluetoth ikonuna sağ tıkla
Advanced Configuration Local Services sekmesinden aşağıdaki gibi port numaran hangisiyse onu kullan. Tabi bunlar için WIDCOMM bluetooth driverı yüklü olmalı.Devamında da gerekli olacak.
Bluetooth simgesinden Advanteg Conf.. tıklayıp

Görebilirsin.

Local Services sekmesinden Network Access e çift tıkla

Ayarların bu şekilde olmalı!! İşaretli yerlere dikkat et!!
Bunları yaptıktan sonra sağ alt köşede Bluetooth ve Mrouter ikonları yanıp sönmeye başlayacak.

Ağ bağlantılarıma gel.Kullandığın yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp özelliklere gir.

Ve tekrar telefona dönup GnuBox u aç.
Debug>Bring Up IF tıkla.
Connection Open onayını aldıktan sonra
Erişim noktalarıa gir , Yanlızca Bt olduğunu görüceksin (yada yanında BT de olabilir.)
Bt yi seç (küçük t olan)
Artık internetini istediğin gibi kullanabilirsin.

Ve ardından İstediğin erişim noktası ayarını tekrar operotöründen taleb edebilrsin artık bir sakıncası yok.

Resimlerim ve bazı bilgilerim alıntıdır. Şu an senin için derleme yaptım :)
Umarım işine yarar

Üst Alt