N70 den pişmanım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremerson

keremerson

Üye
verdiğiniz moraller için sağolun arkadaşlar. yavaş yavaş alışıyorum. alışmasam ne olucak elim mahkum:). çok fazla oluyorum ama bunun seside az. nasıl arttırırım. bir mp3 programı kullanıyorum.ama ondada eko ayarlrından sonra ses yükseliyor ama bozuk çıkıyor. yapılabilecek bir şeym varmı.ne olur ilginizi alakanızı esirgemeyin benden:)sevgi saygı ve mutlulukla kalın. bunu 2 gün içinde okuyan olursa ramazan bayramını kutlar ,eğer sonra okunursa kurban bayramı mahiyetinde kutlarım:)

dostum forumda telefonun sesini arttıran programlar war ama ne derece işe yarıyo yada ne derece kaliteli ses çıkarıo onu bilmiorum.. bence sesi normal yani az çıkmıo ama sana göre öle olabilir.. bence forumda arama yap bi bak dostum

metehan01

Üye
Olurmu N70 Kak Kat Daha Iyi Bendede 6300 Vardı Arkadaşla Değişettik üstüne 25 Ytl Verdim 6300 2. El Amıştım 250 Ye çok Ypranmışdı 6300 S40dı N70 S60 Program Oyun Herşey Alıyo N70 Ideal Ama Kalın

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
İstediğin imkansız ama;
İstediğin resmi Ownskin.com da tema haline getirip kullanabilirsin
Böylece tam ekran olur

azuur

Üye
    Konu Sahibi
herşey için sağolun arkadaşlar verdiğiniz tüm bilgiler için. alıştım sanırım artık. gerçi bunu verip n95 alıcam:ehe ama oda göze kaba geliyor gibi:islik

lucas.fin

Üye
kapat pc yi uyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt