N70 1Gb Hafıza Kartı Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ada965

Üye
Arkadaslar bende de aynı sorun hala devamedıor yenı aldım kartımı mmc mobile dual 1.8/3.3v turboıı kartım yenı aldım n70 kullanıyorum aldıgım yere soledım destekler dedıler eskı kartta bole yapıordu acaba sorunbende mı dıye dusunuyorum. Bu ısın tamcozumu nedır gercekten basına gelmeyenler genelde aynı seylerı soluyorlar cok sacma cunku hep farklı kartlarda olsa bozuluor suankide 450n mb ı gecıncen verılerı bozuor. Bir cozumbeklıyorumhepinize sevgiler.

BENDEDE AYNI SORUN VAR TURBO ıı KARTIM VAR 6630 TELEFON NOKİANIN SİTESİNDEN OKUDUM STANDART MMC 6630 VE N70 E TAM UYMUYORMUŞ DV-RS MMC ALMAN LAZIM TABİ BENİMDE:d:

nexus.draco

nexus.draco

Üye
Aynı şey bende de var dostum çok zor bişi hala çözemedim şarkılarda dinleyeceğim şarkı yerine başka yüklü olan şarkının sesi çıkıyor çıldırıcam yaw :( :( :(

sinan_baran

Üye
abi tlf num 6500 kaçak hafıza kartımı kendiliğinden şifreledi ortamda mmc medi felan programdan bahsediyolar şifreyi bulmak için iyide o program nerde yardımcı olacak bi insanevladı yok mu çok önemli bilgilerim içinde elbet bende bu konuda yardımcı olacak arkadaşımın iyiliğini karşılıksız bırakmam acillll

salih1906baba

salih1906baba

Üye
hafıza kartını alırken hızına da bakmak gerekli arkadaşlar ...

ibrahim209

Üye
Not:Nokia N70'deki tümleşik MultiMediaCard (MMC) kartı, 1.8 Voltta çalışır ve bu nedenle çift voltaj uyumlu 1.8V ve 3.0 V'yi destekleyebilen MMC kartı gerektirir. Nokia markalı düşürülmüş boyutlu MultiMediaCards (MMC) dual voltajlı kartlardır (ayrıca satılır).
bence nokia nın orjinalini al

deadly105

Üye
abi normaldir çünkü örneğin nası 6600'ı 512 kasarsa n70'i de 1024 kasar

ama belkide çok weri olduğundandır
ben kendi n70 imde 1 gb kullanıyorum en ufak kasma sorunu olmadı şuana kadar.ayrıca arkadaşların dediği gibi işlemci gücü de yeterli:box

sezgincee

sezgincee

Üye
arkadaşlar telefona 1 den fazla format atmayın ilk hafıza kartını aldığınızda dosya.yön.. bölümünde hafızaya ait dosyalar bulunuyor tabiki bazı dosyalar gözükmeyebilir sonradan kendiliğinden eklenecektir her formatta dosya.yön.. bölündeki dosyalar silindiğinde telefon yavaşlıcaktır. Bunu bi pc olarak görmeyim cep telefonu olarak görelim :D tavsiyem ben bunu yaşadım o yüzden sizlerle paylaşmak istedim ;)

foton55

Üye
Sa bilader bnm sorunum ayrı takıyorum hafıza kartını okumuyor dün olan müzkler resimler bugün göstermiyor neden acaba mmc mobile wardı[1gb] yani kinston o wardı yani takıorum hiç bşiy göstermıor başka hafıza kartı takıorum buda mmc kingston buda 512 mb onunda içinde veri war oda çalıştırmıyor yardım ederseniz sewinirim :S:naughty: