N70 1Gb Hafıza Kartı Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

tolgahanbrs

Üye
    Konu Sahibi
N70 1Gb Hafıza Kartı Yardım
slm arkdaşlar telefonuma 1 gb hafıza kartı aldım.yalnız bir sorun var.video kayıt yapınca video görüntüleri kesik veya donuk çok yavaş kaydetiyor.64 mb kartı taktığım da bu sorun ortadan kalkıyor.arkdaşlar bu telefon 1 gb hafızayı kaldıramıyormu yada hafıza kartındamı var bir problem.veya bu video programını düzgün çalıştıran bir program varmı?.ilginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
1 gb hafıza kartının markası
mmc mobile dual 1.8/3.3v
turbo ıı

akrepkral

akrepkral

Üye
karta bilgisayardan format çek yine aynı sorunu yaparsa değişik bir hafıza kartı al çünkü n70 in işlemcisi iyi yani 1 gb rahatlıkla kaldırması gerek...

tantini

tantini

Üye
bildigim kadariyla; N70ler RS-DV-MMC kart uyumlu... ama sen yanilmiyorsam RS-MMC 1gb almissin...

aradaki fark; DV yani; dual voltage... okuduum forumlarda,DV olmayan kartlarin uyumlu olmasada tel. de calisabilecegi ama, takilma gibi sorunlar yapabileceidir...

RS-DV-MMC almaliydin... umarim dogru karti almissindir?;)

yanlislari düzeltelim..saygilar:good:

minipolat

Üye
abi normaldir çünkü örneğin nası 6600'ı 512 kasarsa n70'i de 1024 kasar

ama belkide çok weri olduğundandır

tolgahanbrs

Üye
    Konu Sahibi
tantini' Alıntı:
bildigim kadariyla; N70ler RS-DV-MMC kart uyumlu... ama sen yanilmiyorsam RS-DV 1gb almissin...

aradaki fark; DV yani; dual voltage... okuduum forumlarda,DV olmayan kartlarin uyumlu olmasada tel. de calisabilecegi ama, takilma gibi sorunlar yapabileceidir...

arkadaşım kartımın üzerinde ne yazdıysa buraya yazıyorum
1 gb hafıza kartının markası
mmc mobile dual 1.8/3.3v
turbo ıı
peki bu kart uyumlumu n 70 lere

tremiso

tremiso

Üye
1 gb kingston RS-DV-MMC kastırdığı falan yok 64mb da nasılsa 1gb da öyle çalışıyor ben kullanıyorum ve telefounumda n70 gayet memnunum sen arkadaşın dediği gibi RS-DV-MMC olanı al bence..

ercep

Üye
arkadaş
nokia n70 için kingston hafıza kartı kullan
benim nokia 6630um var bir sorunum yok
daha önce bigboy 1gb hafıza kartı aldığımda bu problami yaşadım
ama kingston 1gb DV RS-MMC aldım 1.8v/3.3v hiç bir sorunum yok

kolay gelsin]

tantini

tantini

Üye
ewt, ayni seyleri yazicam; rs-mmc de telefonuna uyacaktir ama takilma we yawaslama yapacaktir...

6680 de 1gb kingston kullaniyorum; 8aydan beri doldu doldu bosaldi, formatlandi, gel gör ilk günkü gibi... ne yawaslama ne takilma; kartla ilgili hicbi sorun yok...(DV=dual voltage)marka degil özelliktir; uyumlu oldugu telefonlarda kullanilmasi sarttir..

RS-DV-MMC 1GB Kingston ;)

yanlislarimizi düeltelim.. saygilar...

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
6630 n70 gibi tellerde dv olmasa zaten çalışmıyo dual demek zaten senin yazdığın gibi 1.8/3.3 olması kartta olan bi dosyadandır karttaki sistem klasörünü silerse düzelir ama bütün oyun pro gider mp3ler kalır sistem silince devam ediyosa tele bi format at düzelmesi lazım

aytug92

aytug92

Üye
bence 1gb telefonu kastı o yüzden böyle aksaklıklar oluyor

Treable

Treable

Üye
tantini' Alıntı:
bildigim kadariyla; N70ler RS-DV-MMC kart uyumlu... ama sen yanilmiyorsam RS-MMC 1gb almissin...

katılıyorum. rs olmayabilir arkadaşın kartı. ama dv (dual volt) olduğu kesin.

catlak firarda

Üye
kart hafızasındaki bilgileri bilgisayara kopyala ve tel üzerinden biçimlendir sorun kalkacak aynısı bendede oldu simdi daha iyi yanlız camcoder yeni versiyonunu sürdü avi olarak cekim yapıyo o programı yükle daha iyi cekim yapıyo

uyduturk

uyduturk

Üye
Sorun System libs klasörü içindeki dll dosyalarından kaynaklanıyor...Büyük ihtimalle N_GAGE oyunlarının libslerinden kaynaklanıyor ordaki libsleri kaldırırsan sorun çözülebilir ama silmeden önce yedeğini almayı unutma:spr

elusive

elusive

Üye
kardes tek cozum 1gb N70ler RS-DV-MMC kart. baska turlu cozemezsın o sorunu.kartın kalitesizliginden kaynaklanıyo. ben mayıs 2006 da 50 ytl ye almıstım. o gun bugun hıcbır sorun yasamıyorum.ve kıngston almamın nedenı de aynen senın yasadıgım sorunu yasamamdı.

eyp55

Üye
slm arkadaşlar 1gb hafızakartımı formatladım ve ondan sonra hafıza kartı 482 gb oldu lütfen yardım

t@nsel

Üye
Merhabalar ben nokia n72 kullanıyorum geçenlerde telefonuma Hafıza kartı aldım 1 gb lık ilk bi kaç saat bi problem olmadı fakat bilgisayardan mp3 atarken İşlem Başarısız.Öğe telefonda bulunamadı diye bir mesaj verdi.Sonrada hafıza kartını hiç görmüyor hafıza kartı bozuk diyor fakat nokia 7610 da hafıza kartı çalışıyor acaba telefonuma uygun mu değil gerçekten çok acil biri beni aydınlatabilirse en azından hafıza kartını götürüp geri veriyim aldığım yere.

virtueslife

virtueslife

Üye
Arkadaslar bende de aynı sorun hala devamedıor yenı aldım kartımı mmc mobile dual 1.8/3.3v turboıı kartım yenı aldım n70 kullanıyorum aldıgım yere soledım destekler dedıler eskı kartta bole yapıordu acaba sorunbende mı dıye dusunuyorum. Bu ısın tamcozumu nedır gercekten basına gelmeyenler genelde aynı seylerı soluyorlar cok sacma cunku hep farklı kartlarda olsa bozuluor suankide 450n mb ı gecıncen verılerı bozuor. Bir cozumbeklıyorumhepinize sevgiler.

asedme

asedme

Üye
versiyonun kaç?

asedme

asedme

Üye
*#0000# yaparak öğrenebilirsin