N53SN-SZ013V N Series Asus Notebook.....bunu alıpta kullanan varmı????kesin bilgi lütfenn???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat5889

Üye
    Konu Sahibi
N53SN-SZ013V N Series Asus Notebook.....bunu alıpta kullanan varmı????kesin bilgi lütfenn???
rkadaşlar bu bilgisayar hakkında bilgisi olan varmı??alıpta kullanıyo olan falan vardır inş...bide bi sorum daha olacak bunun ekran kartı paylaşımlımı değilmi???kesin bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim:(((şimdiden ilginiz için teşekkürler...:!!!!

wildtiger223

wildtiger223

Üye
kardeşim ekran kartı güzel gt550m piyasadaki tüm oyunları en üst düzey çözünürlükte ısınma derdi olmadan oynayabilirsin ekran kartı 2gb paylasımsızdır dıe biliyorum ben

murat5889

Üye
    Konu Sahibi
kesin değil yani ölemi??yaa kardeş yanlış anlama bu kadar titiz davranmamın sebebini anlamışsındır diye düşünüyorum...çünki eğer bu bekran kartı paylaşımlıysa bi işe yaramaz daha öncede 1 gb paylaşımlı kullandım 128 lik gibi bile davranamıyodu berbattı yani...:(((o sebepten ötürü sonuçta 2000 lira vercem anlıyorsun değilmi?:))):oke:

wildtiger223

wildtiger223

Üye
kardeş google amcaya bi sor N53SN SZ013V kimdir diye. Çıkan mağazalardan tanıtımlarına bakabilirsin :D

murat5889

Üye
    Konu Sahibi
google amca güzellll..:)))bakıyom kardeş çok sağol tekrardan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...