bu laptop da oyuun oynanır mı... iyi mi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
bu laptop da oyuun oynanır mı... iyi mi...
​
oyunlarda kasma yapar mı...​

Burak

Üye
yapmazdostum bilgisayar güzel

ama aldığın zaman içine windows 7 ultimate yükle bence

çünkü o bilgisayar windows 7 home premium

xp oyunlarını eski programları falan en iyi açan ultimate bende ultimate kullanıyorum

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bilgisayar iyi ekran kartı da su anki oyunlar için yeterli

Burak

Üye
işletim sistemini windows 7 ultimate yaparsan dahada süper olur bilgisayar

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
home edition da fena değil bozulasaya kadar orjinalini kullan daha sonra ultimate yap bence

Burak

Üye
home premium hiç iyi bir sürüm değil bakınız linkte tüm ayrıntılar var

windows 7 sürümleri kısmına basarsanız tüm ayrıntılara erişebilirsiniz

----------Eklendi @ 15:50:47 ---------- Yazıldı @ 15:49:49 ----------

hatta özellik karşılaştırma ekranından tüm ayrıntılara erişebilirsiniz

y n s c n

y n s c n

Üye
Şu an bu bilgisayarın açamicağı oyun yok piyasada ama bundan bikac sene sonrası için birşey söyleyemem :)

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar bir de şu bilgisayarlara bakın hangisini öneriyorsunuz..

m.istanbulbilisim.com.tr/k50-series-k53sj-sx079r-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,24665.html

----------Eklendi @ 18:54:28 ---------- Yazıldı @ 18:41:09 ----------

arkadaşlar en üst fiyat 1500 e normal marka oyun oynayacağım i5 bir cihaz var mi onereceginiz alternatif arıyorum..

merhamet123456

merhamet123456

Üye
bilgisayar almadan önce en son dert edilecek şey bence işletim sistemidir istediğin zaman değiştirebilir başka bişey yükleyebilirsin. arkadaş size bilgisayar nasıl diye sormuş siz işletim sisteminden bahsediyorsunuz. bence bilgisayar gayet iyi. işlemcisi yeni nesil harddisk ve ramda yeterli. ekran kartı orta seviyede bi ekran kartı seni baya götürür. ama bu özellikte daha ucuz laptoplar var mesela dell dşünebilirsin daha ucuzdur.
ikinici olarak verdiğin laptopu kesinlikle tavsiye etmem ekran kartı bence kötü bi ekran kartı şimdiki oyunları bile lowda oynarsın söliyim..

tavsiye laptop istiyosanda öncelikle görünüş oalrak çok hoşuma giden bi cihazdır. samsung r580 i5, 500 gb hdd, nvdia gt330m, 4gb ram hem şık hemde performanslı bi laptop. fiyatı 1400 tl civarı.

2. tavsiyemde dell n5110 i5 320 gb hdd 4 gb ram nvdia gt525m.fiyatı 1400 tl civarıdır.

bunları bi düşün derim bence bu özellikte alınabilecek en iyi iki bilgisayar.

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar almadan önce en son dert edilecek şey bence işletim sistemidir istediğin zaman değiştirebilir başka bişey yükleyebilirsin. arkadaş size bilgisayar nasıl diye sormuş siz işletim sisteminden bahsediyorsunuz. bence bilgisayar gayet iyi. işlemcisi yeni nesil harddisk ve ramda yeterli. ekran kartı orta seviyede bi ekran kartı seni baya götürür. ama bu özellikte daha ucuz laptoplar var mesela dell dşünebilirsin daha ucuzdur.
ikinici olarak verdiğin laptopu kesinlikle tavsiye etmem ekran kartı bence kötü bi ekran kartı şimdiki oyunları bile lowda oynarsın söliyim..

tavsiye laptop istiyosanda öncelikle görünüş oalrak çok hoşuma giden bi cihazdır. samsung r580 i5, 500 gb hdd, nvdia gt330m, 4gb ram hem şık hemde performanslı bi laptop. fiyatı 1400 tl civarı.

2. tavsiyemde dell n5110 i5 320 gb hdd 4 gb ram nvdia gt525m.fiyatı 1400 tl civarıdır.

bunları bi düşün derim bence bu özellikte alınabilecek en iyi iki bilgisayar.

Eyvallah kardeşim ben pek anlamıyorum laptop dan bu verdiğiniz samsung da oyunlarda sıkıntı çeker miyim hiç.. Samsung hoş duruyor..

merhamet123456

merhamet123456

Üye
yok çekmessn. gt525 le aşağı yukarı aynı bi ekran kartı. ayrıca ısınma problemi neredeyse hiç yok.

enescebeci

enescebeci

Üye
windown 7 ultimate yapabilirsin fakat bazı eski güzel oyunları oynayamazsın gerçi programı felanda var ama uğraştırıcı.Örneğin ben sırf cod 2 yi oynamak için değiştirdiydim sonradan öğrendim programı varmış heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt