Ne demek brader güle güle kullan can verdın konuya ınsallah gerisi gelır ismimizi degıstırdık bu arada hayrlı olsun vatana mıllete yakında ust konu yaptırabılırsem yaptıracagım bomba temalar var elımdea gelıcek daha bybyTeşekkürler kardeş

Saolasın Samsunlum güle güle kullan iyi forumlar byeline sağlık Eses![]()

Serhatcım sen konuyu aç, bırak cevap veren versin...Yha su güzelim konuda harcandıya ne diyim artık yha bu kadar emek bu kadar ugrastık her gun yenı temaalr ekledım dunyanın en kalıteli temaları burda dedık gitti öldürdünüz konuyu baska zaman her kez tema arar sımdı bir insan evladıda bir sey yazmaz oldu ne diyim seviorum sizi gerisi yalan![]()
: şaka gibi.Önemli olan senin burdaki paylaşımının kalitesi...
Anıl saol konu adı degısmıs güncel olrak not atıcaktın ama yınedea saol ısın coktur senın soyle bi sorum olcak üst konu yapılabılırmıe bu konu daha çok fazla tema var elımde paylasmak ıstedıgım bnm bu konumda devamlılık var iki paylasıp bırakmak yok bi konusursan sevınırım diğer üstad larla bi ayar cekelım saygılarla bySerhatcım sen konuyu aç, bırak cevap veren versin...
Benim ne konularım var gösterim 500ü geçiyor teşekkür 3 tane: şaka gibi.Önemli olan senin burdaki paylaşımının kalitesi...
![]()

Güle güle kullan dostum beğenmene sevındım byemeğine sağlık

Güle güle kullan dostum bu arada imza süper yhaEline sağlık Serhat

Güle güle kullankardesım iyi forumlar byteşekkürler kardeşim

Beğenmene sevındım kardesım güle güle kullan belli bi tesekkurü gectıkten sonra yeniler gelecek bombalarım var bakalım onları da begenecekmısınız sevgiler iyi forumlar byeyw kardeş gzel temalar![]()

Önemli değil arkadaslar güle güle kullanın yeni eklemeler yapılaacak konuya ama istedıgım ve bekledıgım ılgiyi gormedi kanımca biraz daha bekleyelım bakalım ardından süper temalarla sizlerleyım bytesekkurler

Elektrık değil yanlız ELECTRONIC spam vb... yazılarına kafam takıldı nedir bu spam acaba bana gosterırmısın tesekkur ün bnm için degerli güle güle kullan ...electric güzel paylaşım ama her mesajın peşine spam atma teşekkür butonunu kullan dostumteşekkürler paylaşım için
![]()