N Serisi Galeri ve Medya Gösterici (6220C için)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goblet

goblet

Üye
    Konu Sahibi
N Serisi Galeri ve Medya Gösterici (6220C için)
Arkadaşlar N Serilerisi telefonlar aynı işletim sistemi ve versiyon tipini kullanan 6220c, 6120c vb.. emsallerine göre farklı bir galeri bölümüne sahipler.

Mesela N Serisi telefonlarda galeri ve fotoğraf gösterme kısmı yukarıdaki şekilde iken 6220 Classic te ki galeri kısmı ne görsellik ne kullanış olarak bu sistemin yanından geçemiyor. Forumdaki paylaşılan fotoğraf önizleme araçlarını denedim ama hiçbirisini N serisinin üzerindeki orjinal fotoğraf gösterici gibi kullanışlı bulmadım.

Bu yukarıdaki gibi arabirimi olan bir program yada N serilerindeki orjinal görüntüleme yazılımını 6220c ye kurabilirmiyiz?

• Beğen
Tepkiler: emreselim ve windy

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum sanırım bunu programsal olarak bulmak imkansız

Belki üst versiyonlarda durumu bu şekilde düzenleyebilirler ..

Aradığın tabii ki de bu değil ancak , bu uygulamayı tavsiye ederim .. Son derece hızlı ve harika bir program

İstersen kur ve dene http://www.maxicep.com/attachments/16203d1230807733/

goblet

goblet

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sanırım bunu programsal olarak bulmak imkansız

Belki üst versiyonlarda durumu bu şekilde düzenleyebilirler ..

Aradığın tabii ki de bu değil ancak , bu uygulamayı tavsiye ederim .. Son derece hızlı ve harika bir program

İstersen kur ve dene MaxiCep.Com - Bilgilendirme

Program için teşekkür ederim. Şimdi kurdum ve denedim malesef aradığım buda değil ama görsel olaram cihazın üzerindekinden çok çok iyi. Nokia classic telefonlarda niye böyle birşey yaptı anlayamıyorum 3 versiyonunuda kullandım bu telefonun şuanda üzerindeki 05.15 versiyonu bunuda belki galeri kısmı iyileştirilmiştir ümidiyle yümlemiştim ama yok hiç dokunmamışlar o kısma :)

Paylaşım için tekrar teşekkürler.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
rica ederim dostum . kendilerine göre bir mantık kurdukları kesin . fakat o mantığı bizlere de açıklasalar çok hoş olacak .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt