n series video kayıt ışığı kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
intoman

intoman

Üye
    Konu Sahibi
n series video kayıt ışığı kapatma
arkadaşlar nokia neden video kayıt yaparken flaş yanmasını sağlıyor çok can sıkıcı bir durum öğneğin cam arkasından video çekerken cama yansıyor ve arkası görünmüyor bunu nasıl kapata bilirim
bence bunu nokia gizli video çekimini önlemek için koymuş ama kapatılsa iyi olur .... bilenle varsa lütfen söylesin ...

fbforever

fbforever

Üye
Video ayarlarından kapayabilirsin :oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ne yaparsan kapanmıyor sanırım en iyisi bi parça siyah bant yapıştır çekerken ben öyle yapıyorum n73 te

intoman

intoman

Üye
    Konu Sahibi
Video ayarlarından kapayabilirsin :oke:

yok usta keşke okadar basit olsaydı oradan olmuyor

Mehmetce38™;1985115' Alıntı:
Ne yaparsan kapanmıyor sanırım en iyisi bi parça siyah bant yapıştır çekerken ben öyle yapıyorum n73 te

ya telefon hack li mutlaka bi yöntem vardır rom patch la falan olur gibime geliyor ama ustalar biraz uğraşsa yapar bence
heryerde nasıl bulacam siyah bandı dimi ... :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yok çok araştırdım bulamadım en iyisi cebinde bant taşı:ehe

intoman

intoman

Üye
    Konu Sahibi
Mehmetce38™;1985191' Alıntı:
ya sonra telefonun flaş yeri yapış yapış olmasın ben umutluyum bi çözümünü buluruz ...:evet:

Da®kness

Da®kness

Üye
Mehmetce38™;1985191' Alıntı:

Güzel yöntem :kop2: :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Harbi he kapanmıyor :D Video çekerken ışık yanmaya programlı ise yolu yok gibime geliyor :D

atakanpower

Üye
arkadaşlar bu sorunla ilgili daha önce konu açıldı ve sorun çöüldü buyrun N96 da tarafımdan bizzat denendi ve sonuç olumlu.Kayıt sırasında ki kırmızı ışığı kapatacak rompatcher yaması hackli telefonlar için ayrıca emesut arkadaşımın yardımlarıyla onu es geçmeyeyim buyrun link

intoman

intoman

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu sorunla ilgili daha önce konu açıldı ve sorun çöüldü buyrun N96 da tarafımdan bizzat denendi ve sonuç olumlu.Kayıt sırasında ki kırmızı ışığı kapatacak rompatcher yaması hackli telefonlar için ayrıca emesut arkadaşımın yardımlarıyla onu es geçmeyeyim buyrun link
arkadaşım nasıl kullanılacağını ve n73 de olup olmıyacağını yazsaydın keşke yada o konunun linki nerde ordan takip edelim ....

atakanpower

Üye
kardeş bir kere telefonun hack li olması lazım daha sonra bu yamayı E/patches klasörüne atıp rompatcher programına girip apply yapıyosun bu kadar.Ama bu verdiğim yama FP2 cihazlar için N73 FP1 diye biliyorum sen bir dene bakalım

devilmy

devilmy

Üye
N95 te calısırmı

--------------- Ekleme ---------------

n95te çalışmadı denenmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt