canberk35
Üye
N Series Modeller Ve Wi-Fi Kart
Evet arkadaşlar telefon konusunda bir kararsızlığım var.Şuan kullandığım model N73 MUSİC EDİTİON.Değiştirmeyi düşünüorm.Alıcağım modelde olmasını istediğim özellikler :
1- Yüksek ses çıkışı
2- Wi-Fi
3- Kamerası 3 mgp. den fazla
Bunları söylediğimde n95 dediğinizi duyar gibi oldum
Ama malum bütçem telefona 1000 ytl verecek kadar değil.
Arkalardan da n80 diolar
Ama o konu da karışık benim için. Çünkü telefon aldığımda n73 ümü satıcam.N73 ü satıp n80 almaya değer mi ? N80 hakkında çok şeyler sölenio olumlu olumsuz.Bu başlıkta da konuşalım o konuyu.N80 hakkımdaki kafamı karıştıranlar :
1- Yavaş mı ? 2 gb hafıza kartıyla kullanıcam kasar mı ?
2- Wi-Fi hızı ne durumda öyle aşırı bi yavaşlık var mı ?
3- Sürgüsünde kolay bozulma oluyor mu ?
Evet sorularım,isteklerim bunlar.Sizden yukardaki özelliklere sahip fiyatı çok uçmayacak şekilde [markası önemli değil] telefon önerileri bekliyorum.Yorumlarınızda hem n80 konusuna hem de başka modeller söylerseniz çok yardımcı olmuş olursunuz.Hepinize değerli yorumlarınız için sonsuz teşekkürler...
1- Yüksek ses çıkışı
2- Wi-Fi
3- Kamerası 3 mgp. den fazla
Bunları söylediğimde n95 dediğinizi duyar gibi oldum
Ama malum bütçem telefona 1000 ytl verecek kadar değil.Arkalardan da n80 diolar
Ama o konu da karışık benim için. Çünkü telefon aldığımda n73 ümü satıcam.N73 ü satıp n80 almaya değer mi ? N80 hakkında çok şeyler sölenio olumlu olumsuz.Bu başlıkta da konuşalım o konuyu.N80 hakkımdaki kafamı karıştıranlar : 1- Yavaş mı ? 2 gb hafıza kartıyla kullanıcam kasar mı ?
2- Wi-Fi hızı ne durumda öyle aşırı bi yavaşlık var mı ?
3- Sürgüsünde kolay bozulma oluyor mu ?
Evet sorularım,isteklerim bunlar.Sizden yukardaki özelliklere sahip fiyatı çok uçmayacak şekilde [markası önemli değil] telefon önerileri bekliyorum.Yorumlarınızda hem n80 konusuna hem de başka modeller söylerseniz çok yardımcı olmuş olursunuz.Hepinize değerli yorumlarınız için sonsuz teşekkürler...
kamera işi bozuyor
n95 8gb 900lerde
Safakk haklıymışın dostum 800 müş 
.Yazdıklarına bakılırsa n73 aşığısın

o nedenle de bence sen yanına kamerasız wi-fi li bir telefon alman hem ucuz hemde keyifli olur yani ben öyle yapıcam en azından
İnşallah daha küçükleri daha doğrusu n73 uyumluları çıkar