Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
.:: N-gage Save Games ::.
Sponsorlu Bağlantılar
djkeles
Üye
tskurler kardes
ksk00
Üye
Lazım olan bır dosyalar var tsk ler
ksk00
Üye
Ty guzel dosyalar
MH_ZAFER
Üye
The Roots Gate Of Chaos
114 Level Sorcerers
Attack 160
Defans 445
Hp 255
Ap 305
Karşımda Kim Durabilir...
salooo33
Üye
arkadasım emeklerıne saglık. fakat oyunun kendi hileleri de var. oyun esnasında kare tusuna basılı tutup menü tuşuna bastıgında cheats cıkıyor. ordan istediğin hileyi aktif edebiliyosun. saygılarımla
--------------- Ekleme ---------------
yalnız bu asphlat urban gt için geçerli
emretwoolf
Üye
pocket kingdomun savesi olan upload etsin lütfen.
c/system/apps/6RAH klasörü
@n!wa+*R
Üye
teşekkürler
kıraccı
Üye
ya arkadaşlar yükledim ama bir değişiklik olmadı.bide şu kare tuşuna basılı tutup seçim tuşuna bastığımdada cheats seçeneği gelmiyor.bir yardım ederseniz sevinirim.
chacals
Üye
saol kardes
kıraccı
Üye
tamam arkadaşlar ya anladım ben.indirdiğim dosyayı hemen acele edip hafıza kartındaki system klasörüne atmışım.paylaşım güzel.emeğinize sağlık.
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar asphalt urban gt ninki galiba hatalı.yükledim.oyun açılmıyor.teli kapayıp tekrar açtım olmadı.yüklediğimi sildiğim zaman tekrar açılıyor oyun.
58_USTA_58
Üye
kardeş bu saveleri nerden aldın acaba sorabilirmiyim herhalde nerden aldığını biliyoruum çünkü oradda da indirdiğim save burda da sorunlu denemeden neden ekliyorsunuz ki
Yaparsın amma böle dosya gümler elinde bak Mustafa abininki taş gibi hiç bişe olmamış. Hem eklentidir bu hiçbir şey olmaz sitede . Hepsini birlikte yapmamışlar çünkü eklenti zor iştir . Dosya kalabalık oldukça eklenti yapmak zorlaşır Hepsini birlikte eklememelerinin nedeni bu olsa gerek