.:: N-gage Save Games ::.

Sponsorlu Bağlantılar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.:: N-gage Save Games ::.
Öncelikle nedir bu N-gage save games.

Save games ngage oyunlarının bütün açılmamış bölümlerini,silahlarını elbiselerini daha oyunun başında iken açılmış vaziyet de oynamanızı, zorlandığınız bölümleri anında geçmenizi sağlar...

Tek yapmanız gereken burada verdiğim oyun save lerini herhangi bir dosya yöneticisi ile C/system/apps nin içine atmaktır...

Örneğin Asphalt Urban Gt 2 yüklüyse telefonunuzda buradan Asphalt Urban Gt 2 save game ini indirip telefonunuzun C/system/apps atın.Bunu yaptığınız takdirde tüm yollar tüm arabalar açılmış olacak va oynamak daha zevkli olacak...

alıntı...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Maxis_, 19911991, ASK23 ve 12 diğerleri

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
Ooooo N-Gage ciler. Yaşadınız. Oyunda hile yapmak çok güzel oluyor. Teşekkürler :good:

monaralto

monaralto

Üye
paylaşım için tşk mükellem olmuş

cenkozgen

cenkozgen

Üye
tek linkte verebilirmisin diycektim ama vazgeçtim hepsini inndirip kendim tek link yaptım isteyen toptan hepsini burdan indirebilir

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tek linkte verebilirmisin diycektim ama vazgeçtim hepsini inndirip kendim tek link yaptım isteyen toptan hepsini burdan indirebilir
öle yapmayı düşündüm ama sitemisin upload severi kadar diğerlerine güvenemedim...
diğerbir konu arkadaşlar hangi oyunları isterse onları indirsinler...:good:

cenkozgen

cenkozgen

Üye
haklısın. ben sadece toptan indirmek isteyenler için demiştim. eline sağlık tekrardan..

MagNum

MagNum

Üye
ßen ßunLarı ArkadaşLara Dağıtırım ELine sağLık ;)

perfectlover

Üye
Eline sağlık Komando. Çok faydalı bir çalışma olmuş.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eyvallah arkadaşlar umarım işinize yaramıştır başka yerden aldım bunları ama hepsini kendim editledim...emeği geçen arkadaşlara tşk ler...

xmyra

xmyra

Üye
gerçekten harika arkadaşım ellerine sağlık

wolfberk

Üye
süper emege saygı

xXx_123_

xXx_123_

Üye
sagol arkadaşım

kurt_12348

Üye
saol baba ya walla

hamitakan

Üye
sağol dostum

eroyeren

eroyeren

Üye
eywllah aga

redred

Üye
eywallah

memoli277

Üye
şahane bir şey çok teşekkür ederim

lyrex

lyrex

Üye
10 ay gecmis biliyorum ama bi saamet bu hepsi birinde versiyonu bidaha yeniyebilirmisiniz?

sfskurt

Üye
Abi sen neyaptın yaaaaaaaa
supersın 10 uzerınden 11

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla baya zaman geçtiama konunun üzerinden halen daha tutulması ii birşey gözlerim yaşardı...:agla

Takipçi Satın Al

Üst Alt