..n gage kullanıcısı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
..n gage kullanıcısı..
Arkadaslar 1milyon uyeli maxicep aleminde benden başka n gage kullanıcısı yokmu bılgı alısverısı yapıp telefon hakkında muhabbet edblecegm ya :(

Starsley

1 MILYON DEIL 2 MILYON KUSUR :naughty:

cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
pardon çok onemli bı kısmı atlamsm yapmayın bunu :S :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sene 2011 arkadaşım bence sen n-gageyi çatıya kaldır n serisinden ngage destekleyen bi tel al örneğin n78,n79,n81,n82

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
Arkadaslar 1milyon uyeli maxicep aleminde benden başka n gage kullanıcısı yokmu bılgı alısverısı yapıp telefon hakkında muhabbet edblecegm ya :(
cres naber ya :bye2::bye2:
ngage yi değiştir artık bence de ya

cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
tanymdm katleden:S ayrca 6630 we 5800ım war arkadasm ama n gage dn aldgm hazzı bska hcbr tlfndan almadm.tlfn 8 yasnda ama 5800a ble kok soktrck ntlkte bnce ;)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
tanymdm katleden:S ayrca 6630 we 5800ım war arkadasm ama n gage dn aldgm hazzı bska hcbr tlfndan almadm.tlfn 8 yasnda ama 5800a ble kok soktrck ntlkte bnce ;)
doğrudur n-gage unutamam ben kullanmıştım yeni çıktığı zmanlar o zaman gördüğü ilgi şimdi iphone4,n8 lerin gördüğü ilgiden 20 kat daha fazlaydı

cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
dmk istdgmi anladn;)

kacacaca

Üye
blz fifa 2007 yok mu acaba

cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
malesef bende klasör halinde war bütün n gage oyunları:(

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben de eskiden 6630'umda oynardım devasa oyunları vardı. Fifa 2005, Call Of Duty, Tony Hawk Pro Skater, Asphalt 2, Splinter Cell Chaos Theory falan ne oyunlardı ya bildiğin ps1'i telefona sokmuşlardı sanki harika bir deneyim olmuştu benim için bilgisayar oynamaktan çok n-gage oyunları oynadığımı hatırlarım yani.

cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
dogrudur bend d n gage 6630,5800war we n gage d oyun oynamak mi?bmbska bsy:) mukemmel ya tlfnun tipı,ozellklri btryo bni:) bu 3tlfnuda öylesne sewyrmki anlatamam:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...