Symbianist
Üye
sağolasın kayda aldım bunu. Bir konu açmıştım bu sistemdeki uzantilarla ilgili. Sözlük, bluetooth falan da vardı. Istersen bakabilirsin. Menu yoktu iyi oldu buMenu yedegi burda oluyor buldum simdi c/private/101F4CD2/Content/appshelldata.xml yedekle formattan sonra yerine at
buyur buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ulan telefonun ekranı yatay oldu (6700s) ne yapcam ben. Ana Menüde ekran dikey ama program, hafıza kartını açınca otomatik yatay oluyo. Hepsi o private'a atılan dosyayı attıktan sonra oldu. Yardım edin lütfen!!!
Sadece n gage temi tamamen boyle mi hic boyle bi sorun duymadım
her uygulamada da neyse hard format attım. Bi eski programları en baştan kurup ve teli hackledikten sonra tekrar deneyeceğim.
Mustafa kardeşim. Çok teşekkürler. Bayağı uğraşıyorsun böyle şeylerde
İstersen private deki klasoru yedekle sorun cikarsa duzeltlrsin bir de orda sonu 79 la biten txt var duzenlemekten anliyorsan onun icinde ekran cozunurlugu ayari var ordan da bakabilirsin
denedim gene öyle oldu. Bi bakayım o txt dosyasına.
----------Eklendi @ 20:11:57 ---------- Yazıldı @ 20:05:18 ----------
evet baktım ve hiçbir şey anlamadımdemek ki bu yöntem benim cihazla uyumlu değilmiş(6700s - v62.001) neyse sağlık olsun. Yinde emeğine sağlık. Ben başka konulara ya da yabancı sitelere bakarım. Bana olan bir tane olursa paylaşırım siteye.
olur ya hepsinde oluyor neyse benim arkadasin 6700 var onda deneyeyim olur ugras biraz yapilir her turlu
ben kurdum da ayrı bir yerden ama kern exec 3 erroru alıyorum. Ne yapacağım?
Konuda acıkladım bi bakıver
ilk 2 yöntem olmadı. Smart office gerçekten işe yarar mı
Ben denemedim cunku hic boyle bi hata olmadı bi dene cok oldu diyen var
dili degistirince ne oluyor oyun acılyor mu
oynayabiliyorsun yani hayırlı olsun
----------Eklendi @ 09:44:49 ---------- Yazıldı @ 09:42:32 ----------
smart offıce in linkini versene konuya ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?