arkadaslar lütfen yardım edin bende n-gage klasik var yani ilk modeli qd olmayan modeli benim bu fifa 2008 i yüklemem icin ne yapmam gerekiyo nası yükleybilirim lütfen yardım edin
Ya ben bütün adımları uyguladım. Fifa 2008i kurdum. Fulledim de ama oyunu her açmaya çalıştığımda activating diyor kontür yiyor ve oyun açılmıyor. Oyun full yandaki trial işareti yok. Yardım edebilirmisiniz?
aga 6 kontörüm gitti ama helal olsun güzel oyun
ayrıca aktivasyon için numara yazma yerine +90 dan sonra 0 ile başlamayın örn. +900532 gibi, +90532 yazın yoksa mesaj gelmiyor
abicim çooooooooooooooooook teşekkürler very good very good very good very good thank you very much thank you very much thank you very much thank you very much
space impact kappa base yi fll yapmak için sırasyla
1. HAFIZA KARTI ndaki "private" dosyasini acin. 2. 2000afbb dosyasini acin. 3. "Campaigns" dosyasini acin, "pack1" i acin ve icindeki bütün dataylari silin. 4. SPACE IMPACT oyunu simdi fll oldu ama hala deneme versiyonu yaziyor ama degil !
abi bu 5700 da çalışmıyo fifa 2008 ve asphalt 3 çalışmadı telefona n gage yi yüklerken eksik paket diyo telefona uyumsuz yazılım diyo ama yüklüyo n gage yi de açıyo ama oyunları açmıyo bi yardım ederseniz sevinirim tam 3 defa sildim tekraar yükledim olmadı 4. de telefona format attım yine olmadı
ya arkadaşlar bende n-gage var n-gage o oyunu atıyorum atıyorum fexplorer den girip yüklemeye çalışıyorum ama dosyayı tanımıyor yardımcı olursanız sevinirim