Merhaba Ben N95 8gb Kullanıcısıyım. Sorunum 2008 I Yukledim Ngage 2.0 Yukledim Fakat Bi Turlu Full Kullanamıyorum. Programı Sildim Tekrar Yukledim Malaesef Yine Trial Olarak Kullanıyorum . Wirelessim Var Verdiğin Siteye Giriyorum Kod Cep Telefonuma Gelio Interntten Dowload Oluyor Ama Sonucta Yine Full Olmuyor Yardımcı Olursanız Sevirim. Kolay Gelsin
ben e51 ime herşeyi doğru olarak kurdum oyunuda full yaptım ancak oyunu tıklayınca UNABLE TO START GAME(ERROR -6) yazıyor demekki açılmıyor e serisinde :S
Kardes boyle faydalı bir konu baska hıc bır forumda olamaz cok saol walla n73 de oyunları oynuyamıyordum terıal olarak bıle n-gage modulu u eskı dıodu senınkını yukledım sımdı keyfını cıkarıyorum cok saol ama 2008 bitti artık kardesım artık vermıo actıvasyon kodu gelmıo yanı ınsalllah baska bahara bide bir sorum olacak cevaplarsan cok mutlu olurum aspalt da hıc bır sorun yok ama 2008 de kasıo hemde acaip kasıo oyun oynanmıo neden bole oluodur sızce ne yapıım oyunu oynıyamıyorum ne olur bı yardım bays
Olmuyor...gelen linlke tıklıyorsun ama oyun hala trial olarak görünüyor yani full olmuyor...2. denememde aktivitasyon kodu bile gelmedi...ayrıca o kadar ahım şahım bir oyunda değil...s60 3 rd fifa 2007 ile arasında ne fark var söylermisiniz? isimler dışında... iyi niyetle konuyu başlatanın ellerine saglık... faydalanan arkadaşlar adına teşekkürler...