Mekansız 52 Üye e52 telefonumda herşeyi dediğiniz gibi yaptığım halde olmuyor hata veriyor. Ya ben bu işten anlamıyorum ya da.. Neyse.
e52 telefonumda herşeyi dediğiniz gibi yaptığım halde olmuyor hata veriyor. Ya ben bu işten anlamıyorum ya da.. Neyse.
Mekansız 52 Üye Hackli olmadığını nereden biliyorsun? Da böyle bir kanıya vardın? Bence saçmalık yani. Uğraşmaya değmiyor.
Hackli olmadığını nereden biliyorsun? Da böyle bir kanıya vardın? Bence saçmalık yani. Uğraşmaya değmiyor.
*<hayta>* Üye kardeş Allah senden razı olsun.yazdığın yöntemle telefonu aldığımdan beri beceremediğim şu n-gage işini sonunda hallettim.çok sağol..
kardeş Allah senden razı olsun.yazdığın yöntemle telefonu aldığımdan beri beceremediğim şu n-gage işini sonunda hallettim.çok sağol..
*<hayta>* Üye bir de şu listede olmaya diğerleri gibi müthiş olan oyunları denedim(örneğin guitar hero).internetten indirdiğim demo modemuş,o yüzden sadece bir şarkı var.peki bunları oynamanın bi yöntemi var mı veya bu oyunların versiyonu?
bir de şu listede olmaya diğerleri gibi müthiş olan oyunları denedim(örneğin guitar hero).internetten indirdiğim demo modemuş,o yüzden sadece bir şarkı var.peki bunları oynamanın bi yöntemi var mı veya bu oyunların versiyonu?