N-Desk v2.48 S60v5 S^3 SymbianOS9.4 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N-Desk v2.48 S60v5 S^3 SymbianOS9.4 Signed
Güzel bir masaüstü uygulaması..en güncel hali.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: NeO_Revolution, teknopat ve geneluye

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Nadir bu uygulama çok güzel.Yükledim denedim.Telefonu aynen İphonea çevirdi.Çokta hızlı.Seri numarasıda olursa çok iyi olacak.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar eklediğim resimde nasıl süresiz yapılacağı anlatılıyor, yalnız programın sürümü değişti eskikurduklarınızı kaldırıp yeni eklediğim programı kurmanız gerekiyor..

Uruloki

Uruloki

Üye
abi burda iki dosya var hangisini kuruyoruz acaba

geneluye

geneluye

Üye
bu oldu işte açıklama yok ama buldum birazdan anlatıcam

--------------- Ekleme ---------------

(önceki n-desk sürümünü kaldırın herşey mass memory ye kaydedilmeli) bakın önce telefonda signed yapma programını telefona atın herşeyini ayarlayın sonra N-desk 2.48 i kurun sonra açın programı öncekilerde olduğu gibi bi ikonu taşımak için üstünde basılı tutun. Olmaması gerek! ****** istiyecek oradan çıkın telefonda signer yapma programına gelin orada N-desk Auto KG sis dosyasını SELF SİGNED yapın sonra o self signed yaptığınız programı kurun sonra N-desk i açınca şifre gelecek ekrana onu bir yere yazın ama çabuk olun çünkü 10 sn sonra kapanıo. sonra 10 sn bekleyin program kapanacaktır sonra N-desk 2.48 i tekrar mass memory ye kurun zaten var diyecek evet deyin yükleyecek sonra programı açın yine icon a basılı tutunca şifre isteyecek enter ****** e tıklayın oraya demin not aldığınız şifreyi yazın tmm deyin programdan çıkar. sonra bir daha açın programı ve oldu artık iconları taşıyabilirsiniz xD

one_serhat

one_serhat

Üye
ilk denememde olmuştu sonra sildim ve yeni yüklediğimde olmadı yardımcı olursan sevinirim

haliloz95

Üye
üsttekini yükledim alttaki yüklenmiyor serfitika istiyor. signed yapma programı ne ? biri bana anlatsa çok ii olur :D üsttekini yükledim bi değişiklik olmadı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt