:tşk:
Akıncı Üye 02032001' Alıntı: skin klasörü derken Genişletmek için tıkla ... xplore ile açıp system klasörünün alt klasörü oraya atacaksın
02032001' Alıntı: skin klasörü derken Genişletmek için tıkla ... xplore ile açıp system klasörünün alt klasörü oraya atacaksın
EmReRoĞlU Üye -Akıncı' Alıntı: xplore ile açıp system klasörünün alt klasörü oraya atacaksın Genişletmek için tıkla ... Ben onu dememiştim ama sorunumu hallettim
-Akıncı' Alıntı: xplore ile açıp system klasörünün alt klasörü oraya atacaksın Genişletmek için tıkla ... Ben onu dememiştim ama sorunumu hallettim
EmReRoĞlU Üye Metalci Melek' Alıntı: Bende duzgun calismisti Genişletmek için tıkla ... Bende de çalışmıştı ama sonra cfw attım ondan oldu galiba
Metalci Melek' Alıntı: Bende duzgun calismisti Genişletmek için tıkla ... Bende de çalışmıştı ama sonra cfw attım ondan oldu galiba
BomberMAn TR01 Üye kardeş ilk sayfada paylaştığın ilk fotoğrafın sağ tarafında bi tema var.n deskte ya da normal sis temasi varmı onun.simgeleri lazım bana
kardeş ilk sayfada paylaştığın ilk fotoğrafın sağ tarafında bi tema var.n deskte ya da normal sis temasi varmı onun.simgeleri lazım bana