lale63
Üye
Site ismi yasak mi bilmiyorum ama yesilcin.comda buldum benXda da böyle bir rom yok? Acaba nereden indirebilirim? Bende biraz arayüz değişikliği istiyorum
zaten oradaSite ismi yasak mi bilmiyorum ama yesilcin.comda buldum ben
Oyleymisszaten orada
cumartesi günü kurcam vizeler bitsin eğer önce kurarsan rom hakkındaki yorumlarını alabilirimOyleymiss
Bu aksam kurarim bencumartesi günü kurcam vizeler bitsin eğer önce kurarsan rom hakkındaki yorumlarını alabilirim
yorumunu bekliyorumBu aksam kurarim ben
Tabikiiiyorumunu bekliyorum
N900e oluyo demi buuu ?
EvetN900e oluyo demi buuu ?
Eve gittigim gibi indiriyorum bide bu uygulamaları sdleriyle birlikte nasil yedekleyecem ? Saglam bi yedekleme lazmEvet
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
titaun backup indir kardes o yedekler ama obb klasörünü yedeklemiyorEve gittigim gibi indiriyorum bide bu uygulamaları sdleriyle birlikte nasil yedekleyecem ? Saglam bi yedekleme lazm
Apkler sorun degil sdler sorun oluyotitaun backup indir kardes o yedekler ama obb klasörünü yedeklemiyor
saol hacı yazılımsal olarak pişmanım
obb dosyasını komple kopyala benceApkler sorun degil sdler sorun oluyo
Iniyo suanda rom bende hazirlik yapiyorum pcye kopyaliyorum belgelerimi[/QUOTE]obb dosyasını komple kopyala bence
Niye ya? Note 3 ün s pen özellikleri note 2 ile kıyaslanamicak kadar fazlasaol hacı yazılımsal olarak pişmanım
obb dosyasını komple kopyala bence
çünkü note 4 ve s5 romu yok birebir note 2de vardıNiye ya? Note 3 ün s pen özellikleri note 2 ile kıyaslanamicak kadar fazla
Ketan belediyesi note 3 te tembellik yapıyorçünkü note 4 ve s5 romu yok birebir note 2de vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?