kukumaw
Üye
N 78 versiyon yükleme ve hard format sorunu
arkadaşlar
daha önce defalarca versiyon yüklediğim n78 telefonuma versiyon yükleyemiyorum. versiyon yüklemenin 3 ncü ve son aşamasında %15-16 civarına geldiğinde pc suite telefonumun bilgisayar bağlantısını kesiyor. sonrasında tel kurtarma diye birşey çıkıyor. pc suite' in tüm versiyonlarını yükledim yeniden denedim aynı sorun devam ediyor.
agla
ha keza software updaterin tüm versiyonlarını da denedim olmuyor.
agla
tel hello carbide ile hackli.
hard format için *+3+multi medya+power kombinasyonu soft format atıyor.acaba başka bir hard format yöntemi var m ? acil versiyon veya format atmam lazım.tel kafayı yemek üzere.
ilginize şimdiden teşekkür ederim.
daha önce defalarca versiyon yüklediğim n78 telefonuma versiyon yükleyemiyorum. versiyon yüklemenin 3 ncü ve son aşamasında %15-16 civarına geldiğinde pc suite telefonumun bilgisayar bağlantısını kesiyor. sonrasında tel kurtarma diye birşey çıkıyor. pc suite' in tüm versiyonlarını yükledim yeniden denedim aynı sorun devam ediyor.
ha keza software updaterin tüm versiyonlarını da denedim olmuyor.
tel hello carbide ile hackli.hard format için *+3+multi medya+power kombinasyonu soft format atıyor.acaba başka bir hard format yöntemi var m ? acil versiyon veya format atmam lazım.tel kafayı yemek üzere.
ilginize şimdiden teşekkür ederim.