Dtn
Üye
Lumia 920 dokunmatik sorunu - hard reset/verileri kurtarma
İki gün önce ekran koruyucu taktırdım ve telefonumu yere düşürdüm. Birinden biri yüzünden dokunmatik ekran bozuldu, çalışmıyor hiçbir şekilde. Yazılımsal olduğunu umarak format atıcam olmazsa servise göndereceğim. Ama önce verilerimi kurtarmanın bir yolu var mı, en azından fotoğraflarımı? Pin kodunun sorulmasını kaldırdım ama telefon da güvenlik kodu sorduğu için bilgisayarda görünmüyor, boşmuş gibi görünüyor daha doğrusu. skydrive`a da yedekleme açık değildi malesef. byclouder diye bir program buldum, o da görmedi telefonu. başka bir program ya da başka bir yöntem var mıdır? mesela microsoft hesabıyla verileri silebiliyoruz bilgisayardan, aynı şekilde yedekleme falan mümkün mü acaba? veya harici klavye gibi farklı çözümler, ne yapabilirim telefona ulaşmak için?
Az önce denedim hard format atmayı ama olmadı. ses kısma+güç tuşu+kamera basılı tuttum, sadece soft format attı. sanırım telefon kapalı konumdayken atabiliyoruz öyle yazıyor açıklamalarda, ama dokunmatik çalışmadığı için ekranı kaydırıp da telefonu kapatamıyorum. açıkken hard format atabilen var mı, nasıl yapacağım?
Az önce denedim hard format atmayı ama olmadı. ses kısma+güç tuşu+kamera basılı tuttum, sadece soft format attı. sanırım telefon kapalı konumdayken atabiliyoruz öyle yazıyor açıklamalarda, ama dokunmatik çalışmadığı için ekranı kaydırıp da telefonu kapatamıyorum. açıkken hard format atabilen var mı, nasıl yapacağım?

başka bir problem yok gibi görünüyor şimdilik