N 73 telefon kilit kodu problem çıkartıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serotonin

serotonin

Üye
    Konu Sahibi
N 73 telefon kilit kodu problem çıkartıyor.
Arkadaşlar Nokia telefonum (N73) tel kilit kodunda problem çıkartıyor.Varsayılan kilit kodu her Nokia telefonda 12345'tir.Kilit kodunu değiştirmediğime emin olduğum halde default değerdeki şifreyi kabul etmiyor.Sorunu basit mantıkla geçerim diye N73'ümün yazılımını Nokia Software Updater'la güncelledim.Buna rağmen varsayılan kilit kodu 12345'i N73 kabul etmiyor,şaştım kaldım.Nokia müşteri hizmetlerini aradım."Bataryayı tamamen kasadan ayırın yaklaşık 30 dakika sonra tekrar takın telefona muhtemelen sorununuz çözülecek" dediler.Fakat öyle olmadı,problem hala devam ediyor.Böyle bir problemle karşılaştıysanız eğer çözüm önerileriniz bekliyorum (servise başvurmadan önce) arkadaşlar.:(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Format atmayı denedinmi abicim

serotonin

serotonin

Üye
    Konu Sahibi
Format atmayı denedinmi abicim
Kardeşim bu kadar hızlı yanıt beklemiyordum:öncelikle çok teşekkürler verdiğin yanıt için.Ama format atmak istemiyorum çünkü donanımda yolunda gitmeyen hiçbir şey yok.Yani telefon son derece kararlı çalışıyor.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ben 4 sene kullandım ama böyle bir sorunla karşılaşmadım 00000 olabilirmi acaba yinede format atmayı bir düşün istersen abi ayrıca güvenlik kodunu bulmak için çeşitli yollar vardı sitede biraz araştırıp bulabilirsin abi

serotonin

serotonin

Üye
    Konu Sahibi
Ben 4 sene kullandım ama böyle bir sorunla karşılaşmadım 00000 olabilirmi acaba yinede format atmayı bir düşün istersen abi ayrıca güvenlik kodunu bulmak için çeşitli yollar vardı sitede biraz araştırıp bulabilirsin abi
Sağol Mehmet'cim,eksik olma.Kendim şifre atasam ve unutsam (birçok kullanıcı gibi) tamam ama durum böyle değilken sitedeki çözümleri uygulamak istemedim.Sitede konu ile ilgili bir yığın alternatif var biliyorum ancak ne kod çözücü uygulama yüklemek istedim tele nede net üzerinden imei no vererek güvenlik kodumu sıfırlamamk istedim.Sorunum spesifik bir sorun.Son 10 yıldır hiç karşılaşmadığım ve hiç duymadğım bir sorun bu.Durum böyle oluca servise yol almam gerekiyor.Sorunuma duyaylığın için çok teşekkürler kardeşim.Sağol.

--------------- Ekleme ---------------

Sağol Mehmet'cim,eksik olma.Kendim şifre atasam ve unutsam (birçok kullanıcı gibi) tamam ama durum böyle değilken sitedeki çözümleri uygulamak istemedim.Sitede konu ile ilgili bir yığın alternatif var biliyorum ancak ne kod çözücü uygulama yüklemek istedim tele nede net üzerinden imei no vererek güvenlik kodumu sıfırlamamk istedim.Sorunum spesifik bir sorun.Son 10 yıldır hiç karşılaşmadığım ve hiç duymadğım bir sorun bu.Durum böyle oluca servise yol almam gerekiyor.Sorunuma duyaylığın için çok teşekkürler kardeşim.Sağol.[/QUOTE
Bu arada...Unutmadan 00000 ve 54321 gibi seçenekleri de denedim olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt