MyPhone v2.50 [ Nokia 5800 XM Apple İphone Ekran - Arayüz Uygulaması Son versiyon ]

ya arkadaşlar ben yeni indirdim bunu telefon açmıyor bunu pc suitlemi yükleyecegiz

beyler activate diyorum wirellesla bağlanıyor activation failed diyo yardım

heval1

Üye
Telefon'a oyum sağlamadı program kafayı yedi nokia 5230

arkadaş yapacaksaniz yakışacağını yapın böyle demo fasa fiso şeylerle siteyi konu doldurmayın

bu uygulama 3 aydr ollan bir şey yeni değil sadece en son sürüm konuyu biraz araştırıpda açsaydın daha güzel olurdu

hpcompaq

Üye
Abi Benim Telefona Olmuyor Myphone açtım. Active Diyorum " active failed " diyor .Nasıl Yapabilirim ? Bu Arada Telefonum Nokia 5800

9999akif

Üye
ben programı yükleyemedim nası yüklicem programa iriyorum bağlantı istiyor internet gereklimi yüklemek için?

- - - Eklendi - - -

ben programı yükleyemedim nası yüklicem programa iriyorum bağlantı istiyor internet gereklimi yüklemek için?

9999akif

Üye
nasıl kurulacağını detaylı anlatsanız ben denedim ama olmadı telefona kurdum ve bi ekran geldi köşede trial yazıyo akdiv yazan yere tıkladım yaklaşık yarım saat bekledim gene olmadı yardım edemisiniz.

- - - Eklendi - - -

telefonum 5800 ben uygulamayı kurdum oyunların olduğu bölmeye myphone geldi açtım ve ortasında aktive yazıyo köşede trial yazıyo sonra ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinizim .

Paylaşım için teşekkürler...

jr_jamis

Üye
resimli anlatım felan yok