tikky57 Üye ya ben yükledmde proğram yükleyemedm uygulamardan çalıştırabiliyorum bana yardımcı olurmsunuz?
salam31 Üye aynen yaaa dil dosyasıı yok bundaa ynede gzl DİL DOSYASI olursa dahada güzel olur bulanlar olursaa!!! --------------- Ekleme --------------- telefon nasıl hack lenıyoo ben bu programı olarak kuramadım telefonuma ama bi yardımcı olabilirmısınz?ltfen --------------- Ekleme --------------- programı nasıl olarak yükledn arkdaşm ?? --------------- Ekleme --------------- silip yükledm ama olmadı trial olarakta kullanlmıyoo 2. defadaa??olandurabilen biri war mı?
aynen yaaa dil dosyasıı yok bundaa ynede gzl DİL DOSYASI olursa dahada güzel olur bulanlar olursaa!!! --------------- Ekleme --------------- telefon nasıl hack lenıyoo ben bu programı olarak kuramadım telefonuma ama bi yardımcı olabilirmısınz?ltfen --------------- Ekleme --------------- programı nasıl olarak yükledn arkdaşm ?? --------------- Ekleme --------------- silip yükledm ama olmadı trial olarakta kullanlmıyoo 2. defadaa??olandurabilen biri war mı?
arapdj29 Üye arkadaşlar cep telim hackli degil yüklemek istiyorum bu programı nasıl yapabilirm yardımcı olun lütfen --------------- Ekleme --------------- arkadaslar bende 5530 var bu programı lisanslıyamıyorum lütfen yardım edin?
arkadaşlar cep telim hackli degil yüklemek istiyorum bu programı nasıl yapabilirm yardımcı olun lütfen --------------- Ekleme --------------- arkadaslar bende 5530 var bu programı lisanslıyamıyorum lütfen yardım edin?
_dgncn_ Üye ya bu programı kullanabilmek için illa telefon hacklimi olması lazım trial versiyonsuz kullanmak için
ya bu programı kullanabilmek için illa telefon hacklimi olması lazım trial versiyonsuz kullanmak için
oguz-dayı Üye resimde görülen diller süzlük proğramına ait boşuna proğramı türkçeye çevireceğim diye uğraşmayın