Myphone m9 internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimo18

kimo18

Üye
    Konu Sahibi
Myphone m9 internet sorunu
Selam herkeze...Telefonumun modeli m9 tamtamına hrika...Ama internete giremiyorum ebuddy diyorum error veirtor msn öyle opera öyle..En son kipada bir tane bedava wifi çekti ve şiifresiz giriyim dedim yine hata verdi tüm inmt. ile ilgili şeylerde verdiği hatada şu bağlantı başarısız.bnde dedim şifreli bi tane dha bulsun buldu şifreyi istedim söyledi telefon kabul etti ama bağlantı başarısız diyor ..Hattım turkcell..Bnm hattımı anneme takıyorum samsung onun onda çekiyor giriyor annemin hattını bana takıyorum bende girmiyor annemin ahttırla giriyorum giriyor yani sorun hatta değil telefonda yarıdm nolur :ağlarım::ağlarım::angry::vur:vur:vur:bilmm:bilmm

Méc~

Méc~

Üye
Bu myphone bizim bildiğimiz çin malı myphone mu? Ölese kendinde dediğin gibi tel bozuktur. Hangi çin malı telefonun wi-fi'ı düzgün çalıştıki:off:

lolwork

Üye
Evet çalıştı kullanım kılavuzundaki siteye girdim wap ayarlarında ayrıntılı şekilde analtmış müşteri hizmetleride örnek ellerine myphone m9 aldılar bnm için açtıla rve napmam gerektiğini kendiside uyguayarak yaptı çok memnunum

• Beğen
Tepkiler: pedar

.memoxXx.

Üye
internet hizmeti+ayaralar+profiller+wifi yi seç girer

• Beğen
Tepkiler: pedar

pedar

Üye
ya bu wap ayarları olmuyo sadece wifi den giriyo normal ayarları yok mu?

tugce141

Üye
BENDE WİFİDEN DE GİRMİO NAPICAM YAAAA:hmmm|-):vur

kimo18

kimo18

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonu değiştiriyorum samsung galaxy s i9000 alıcam .. 3 hafta içnide ..gerek kalmadı :d:

Ocean258

Ocean258

Üye
çin malı telefon alıyorsanız her hatayı uygun gormenız gerekir.. :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt