Metin2 Soru Ve CevapLar

Sponsorlu Bağlantılar

SamsungStarrr

SamsungStarrr

Üye
TÜrk Pvplerde Var türkçe M2-Tr Gibi SAdece Görevler çince onuda yapan yok OYun Türk

sekinardi

sekinardi

Üye
arkadaslar bi sorum daha olacak // ben pwp serverinde oynarken bilgisayar kendıne res atıyo bunu nsl düzeltebilirim

turkish_rap34

turkish_rap34

Üye
herkese hayırlı günler
anubis te oynayan arkadaşlar 42 lwl savaşçım var item alıcam,
item satanlar bna msj atarlarsa sevinirim...

--------------- Ekleme ---------------

bi cevap veren yokmu ya çok acil ?

bababuyuksun

Üye
usta ellerine saqlıkda bende sunucaya bağlanırken hata diyor ve tekrar giriyorum baglanıyor oyuna basla dıyorum sw seçme yerıne geri dönuyor :(

yildiz75

Üye
arkadaslar log hatasi gelioo bendede sildim o dediginiz seyi gine log hatasi gelioo

kKoRkUsUzZz

kKoRkUsUzZz

Üye
metin 2 oynuyanlara söylüyorum; arkadaşlar ben 4-5 senedir metin2 oynuyorum (açıldığından beri )Öğrenciyim ve metine basladıktan sonra hayatım tepe taklak oldu. derslerimi arkadaşlarımla ilişkilerimi etkiledi. her sohbetimin konusu metindi simdi bıraktım çok rahatım. tafsiyem.. sizde geç kalmadan bırakın fazla zarar görmessiniz.

akil334455

Üye
tşk

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Fatih[Sag0]HiphoP;2143277' Alıntı:

Senin oyuna en az 200 kişi giriyormuş. Bizim oyunda oyuncu sayısı 1000in altına inmiyordu.. Şimdi bıraktım ama işleri..

CorbyW

CorbyW

Üye
metin 2 oynuyanlara söylüyorum; arkadaşlar ben 4-5 senedir metin2 oynuyorum (açıldığından beri )Öğrenciyim ve metine basladıktan sonra hayatım tepe taklak oldu. derslerimi arkadaşlarımla ilişkilerimi etkiledi. her sohbetimin konusu metindi simdi bıraktım çok rahatım. tafsiyem.. sizde geç kalmadan bırakın fazla zarar görmessiniz.
Hayır.5.Sınıftan beri oynuyorum gerektiğinde bırakıp ders çalışabiliyorum ve Anadolu lisesi kazandım.Oyunda yaşadığın herşey bilgisayarın on/off tuşu kadardır.Onun için normal hayata pek indirmemek gerekir.

onurince

Üye
metin2 türkü avrupada(belçikada oynayablrmym)

onurince

Üye
ooo cevap weren yokki ama

RedFactions

RedFactions

Üye
Teşekkürler..

turan61_425

Üye
s.a kardeşler. Bir sorum olacak. Nasıl şebnem yapabiliriz? Biraz açıklayabilecek var mı

Takipçi Satın Al

Üst Alt