Myphone m77i Wi-Fi şarj sorunu! yardımcı olurmusunuz lütfen?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mak.muh.

mak.muh.

Üye
    Konu Sahibi
Myphone m77i Wi-Fi şarj sorunu! yardımcı olurmusunuz lütfen?
arkadaşlar bugünler baş gösterdi bu durum..şarj aletini taktığımda belli bi süre sonra ekranda "UYARI ŞARJ CİHAZI İLE YANLIŞ TEMAS" deyip şarjı kesiyor arkadaşlar çıkarıp takıyorum tekrardan aynı şey oluyor bi süre sonra..bu sorunu nasıl çözebilirim? bide bataryası 3,7 850mAh buna uygun 1500 mAh ve voltu aynı kalacak nokia bataryası bulursam sorun olurmu acaba arkadaşlar?

bu şarj olayınıda yeni bir şarj aletimi alayım yoksa bi tane nokia şarj aleti alıp onlamı şarj edeyim? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..saygılar..
 


mak.muh.

mak.muh.

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar konu güncel lütfen cevap bekliyorum
 

LaRieN_41

Üye
evet bende kullandm aynı sorunla karşılaştm neden oluyo ?
 
mak.muh.

mak.muh.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben götürdüm telefoncuya telefonu kablo kısa devre yapmış dedi hatta denedik biraz oynatınca yda burunca kabloyu ekranın parlaklığı felan değişiyordu bunla şarj etme dedi telefonu yakarsın dedi sonra bunun nokia şarj ucuylada şarj olabilme özelliği varya ama ince uçla ondan verdi usb olandan ama çünkü kendi soketiyle şarj etmek gerekiyrmuş telefoncuda denedik oldu ama 1 kere gene öyle hata verdi dedi sokettendir bu hatası dedi haklıda galiba çünkü soketten şarj kablosunu çıkarıp tekrar takınca sorun ortadan kalkıyor ve normal şarj oluyor bu sorunuda arada yapıor zzaten misal 20 şarj yap 1 yada 2 sinde hata veriyor elinde uygun soket yoktu dedi gelince haber veririm halen yapıorsa gelip değiştirirsin dedi kaldı öyle bide usb yerinden şarj yerine burdan yapınca şarj süresi daha uzun oldu daha iyi oldu yani şimdilik memnunum inş sorun çıkarmaz ilerde..
 

Freexe

Üye
Arkadaşlar cihazlarınızda kötü şarj uyarısı olduğunda usb kablonuzla pc den şarj yöntemini deneyin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt