My nokia hizmet servisini kullananlar !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
scuf

scuf

Üye
    Konu Sahibi
My nokia hizmet servisini kullananlar !
Arkadaşlar aramızda my nokia hizmet servisni kullananlar varmı , yeni sürüm çıktığında msj olarak bildiriyormuş telefona ayrıca bazı yeni özellikleri de bildiriyormuş , acaba kayıt olursak nokia bizi daha erken farkederde V.40 yazılımı tele daha çabuk gönderirmi diye düşündüm.Birde bazen olur olmadık gereksiz msjlar atıyormuş sürekli gelirse sıkar beni , bu servisi kullanalar varsa yazabilirmi rahatsız eden tarafı varmı yoksa kayıt olmakta fayda var mı.

rroyy

rroyy

Üye
Ben kullanıyorum, sms'i iptal ettim mail ile bilgilendirme mesajları geliyor ama daha hiç versyon guncellemesini ilk my nokia'dan öğrenmedim ((= bi şekil ya deneyerek ya da maxicepten ogrenip hack sorunu olmadığı için (Y'drive hack) direk güncelliyorum. Onlar mail attığında tek tepkim hadi yaaa oluo ((= birde sürekli: nokia telefonunuzu daha işlevsel kullanın bunları biliyormuydunuz diye zaten bildiğim şeyleri anlatan maillet atıyolar uzun zamandır ses seda yok zaten:D bi ara kapatıcam gereksiz bi uygulama ((=

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ben kayıtlıyım hiçde rahatsızlık yok ordan ipuçları . yazılım cıktımı mesaj geliyor

scuf

scuf

Üye
    Konu Sahibi
bende kayıt oldun az önce sms uygulamsını kapattım sadece e posta ile haber verecekler , ayda bir yoklarım ne var ne yok diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt