MY BACKUP PRO - 5 yıldızı hakeden bir yedek alma uygulaması (tam sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

prog

Üye
çok çok saqoL, paylaşımın için tşkkürLer.

haruunbir

Üye
valla bravo ya
harika bir prog.

Favorite

Favorite

Üye
Denedim ama hayal kırıklığına uğradım birincisi yedeklediğim uygulamaların hepsinide bana tek tek kurdurdu en önemliside ayarlarım tam anlamıyla eskiye dönmedi. İyi bir program olsaydı ele ayağa düşmezdi sanırım android markette 1 yıldız verenleri şimdi daha iyi anlıyorum neyse en azından denedik ve öğrendik paylaşım için teşekkürler.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
android markette System diye bir uygulama var. o bu konuda çok kullanışlı.

zebecet

zebecet

Üye
Merhaba;Samsung i9100 e yukledim.Gayet guzel calisti.Basarilarin devami ve yeni versiyonlarini dilerim.

Ellez26

Üye
Telefonu rootlamak garanti dışı bırakıyormu? Telefonum Samsung Galaxy Wonder

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Denedim ama hayal kırıklığına uğradım birincisi yedeklediğim uygulamaların hepsinide bana tek tek kurdurdu en önemliside ayarlarım tam anlamıyla eskiye dönmedi. İyi bir program olsaydı ele ayağa düşmezdi sanırım android markette 1 yıldız verenleri şimdi daha iyi anlıyorum neyse en azından denedik ve öğrendik paylaşım için teşekkürler.

Doğru tek tek kurduruyor, çünkü tek tıkla kurması için cihazda root yetkisinin açık olması gerekiyor. Rootsuz cihazlarda yedeklenen programlar tek tek kuruluyor ama bu hiç yedek alamamaktan iyidir. Ben Galaxy Gio kullanıyorum, bu uygulama ile yedekleme ve restore işlemlerini sorunsuz yapıyorum. Elbette alternatif başka uygulamalar da var, denenebilir.

myben

Üye
Zaten android telefonunuzda bu uygulama var ama geri planda sistem backup ve restore

uygulamaya ulaşım için tel kapalı iken Ses acma tuşu + Home + Power 3 tuşa aynı anda bastıgınızda menu geliyo back up dediğinizde karta kayıt alır restore dediğinizde tarihli bi dosya gosterir ve geri yukler

Genede arkadaşın eline saglık

skoyun

Üye
Zaten android telefonunuzda bu uygulama var ama geri planda sistem backup ve restore

uygulamaya ulaşım için tel kapalı iken Ses acma tuşu + Home + Power 3 tuşa aynı anda bastıgınızda menu geliyo back up dediğinizde karta kayıt alır restore dediğinizde tarihli bi dosya gosterir ve geri yukler

Genede arkadaşın eline saglık

Bu hangi telefonlarda geçerli açaba desire HD'de olmuyor cihazım rootsuz ondan olabilirmi acaba

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Linki yenilermisiniz? İndiremiyorum.

forvets

Üye
Arkadaşlar öncelikle MybackUp pro'yu telefona(vodafone945) yükledim. Ardından telefonun komple yedeğini aldım. Ardından telefondaki android sistemini güncelledim. Güncelledikten sonra mybackup ile tüm ayarları geri yükledim. Evet gerçekten de işe yaradı. Ancak en önemli yedeğim, telefon rehberim ve android'in kendisinde var olan not defterinde yazılı olan tüm bilgilerimi geri döndüremiyorum. Bu işin bir çözüm yolunu gösterecek biri varsa şimdiden allah razı olsun.

Restore seçeneğinde contacts bölümünü işaretlediğimde,

''restore contacts failed : You do not have a google account setup, please setup your android to a google account first. if you have a google account setup, turn sync contacts on in settings accounts''

bu sorunu veriyor. Diğer problem olan not defterindeki verileri ise hiç bulamıyorum. Lütfen yardım...

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Lütfen linki yenileyin.

malikale

Üye
sağol

Üst Alt