Haber MX Player Uygulaması Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Geliştici play storeda da aynı

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
1 MB ?

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Şu an için kesinlik yok ama uygulama büyük ihtimal sahte gibi.
sayın hocam google playdan ss aldım ve yapımcısı aynı windows phone'daki yapımcıyla aynı sahte değil uygulama

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sayın hocam google playdan ss aldım ve yapımcısı aynı windows phone'daki yapımcıyla aynı sahte değil uygulama

Farkındayım ama bunlar çok fazla denetimden geçmiyor. Resmi bir açıklama beklemek en iyisi.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Uygulamanın sahtesini yapan kişi google play deki geliştiricinin adına bakıp onu wp store yazmaya mı üşenecek ? :)

skynet

Üye
Bana da sahte gibi geldi

emz

emz

Üye
Arkadaşlar kesin sahte çünkü android versiyonu mükemmeldi. Ayrıca paralı bir uygulama normalde. Diğerleri gibi orijinal değil ama gelse İyi olurdu. Zaten çıkacak olsa çoktan duyuyordu.

lazye

lazye

Üye
Orjinal gelistiriciyse androiddeki alternatifsiz :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu an için kesinlik yok ama uygulama büyük ihtimal sahte gibi.
Windows Central'den Daniel Rubino uygulamada bir çok hata olduğunu ve Windows 8.1 versiyonunda da çökme sorunu olduğunu belirtmiş ve eklemiş sanki sahte uygulama gibi kalitesiz.

• Beğen
Tepkiler: lazye
Peocawe

Peocawe

Üye
sahte olsa bi amacı olmaz mıydı? en azından ücretli yapabilirdi?

Emre

Üye

• Beğen
Tepkiler: lazye
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şimdi bu uygulama sahte mi değil mi? Sanki "sahte değil ama sahtesiymiş gibi olacak kadar kalitesiz" denilmiş. Yanlış anlamadıysam.

lazye

lazye

Üye
Şimdi bu uygulama sahte mi değil mi? Sanki "sahte değil ama sahtesiymiş gibi olacak kadar kalitesiz" denilmiş. Yanlış anlamadıysam.
Dogru anladiysam uygulamada cokme meydana geliyormus wp o yuzden sahte gibi kalitesiz:) yani orjinal uygulama...

Emre

Üye
Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulama geliştiricisi uygulamanın sahte olmadığını onayladı. Gönül rahatlığıyla kullanabiliriz

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Aybin.Kilic ve emz
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Üst Alt