Sistemi bıraktıysan bari bilgilerinden lumia 920 yi kaldırArkadas sistemi birakali 3 gun oluyor neler geldi maqazaya benimi bekliyolardi :-)

sayın hocam google playdan ss aldım ve yapımcısı aynı windows phone'daki yapımcıyla aynı sahte değil uygulamaŞu an için kesinlik yok ama uygulama büyük ihtimal sahte gibi.
Farkındayım ama bunlar çok fazla denetimden geçmiyor. Resmi bir açıklama beklemek en iyisi.sayın hocam google playdan ss aldım ve yapımcısı aynı windows phone'daki yapımcıyla aynı sahte değil uygulama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulamanın sahtesini yapan kişi google play deki geliştiricinin adına bakıp onu wp store yazmaya mı üşenecek ?sayın hocam google playdan ss aldım ve yapımcısı aynı windows phone'daki yapımcıyla aynı sahte değil uygulama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Windows Central'den Daniel Rubino uygulamada bir çok hata olduğunu ve Windows 8.1 versiyonunda da çökme sorunu olduğunu belirtmiş ve eklemiş sanki sahte uygulama gibi kalitesiz.Şu an için kesinlik yok ama uygulama büyük ihtimal sahte gibi.
Androidde reklamlisi ucretsiz zatensahte olsa bi amacı olmaz mıydı? en azından ücretli yapabilirdi?

Dogru anladiysam uygulamada cokme meydana geliyormus wp o yuzden sahte gibi kalitesizŞimdi bu uygulama sahte mi değil mi? Sanki "sahte değil ama sahtesiymiş gibi olacak kadar kalitesiz" denilmiş. Yanlış anlamadıysam.
yani orjinal uygulama...Henüz gelistirme aşamasındaŞimdi bu uygulama sahte mi değil mi? Sanki "sahte değil ama sahtesiymiş gibi olacak kadar kalitesiz" denilmiş. Yanlış anlamadıysam.
Cevap için teşekkürler, ama ben "sahte mi" derken betayı kast etmedim, beta olduğunu biliyorum da oyunun çakması mı demek istemiştim

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız