MWC2013'e dogru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MWC2013'e dogru

Şubat ayının 25'inde başlayacak ve İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek olan mobil dünya kongresi(MWC)2013'e doğru meraklar giderek artıyor.

Nokia'nın iki veya üç adet yeni ürün tanıtmasına kesin gözüyle bakılırken resmi hiç bir bilgi de sızmıyor.

Aldıgım en son bilgiyi ise sizlerle paylaşmak istedim.

MWC 2013'te tanıtılması muhtemel Lumia Cihazı wp8 apollo+ yüklü olarak tanıtılma ihtimali olduğu bilgisini aldım. Nokia ve Microsoft MWC2013'e damga vurmak için ortak bir etkinlikle yeni Lumia cihazı ve Apollo + güncellemesini birlikte tanıtabilir. Yapılan planlar doğrultusunda etkinlikte tanıtılan cihazların windowsphone8'in ilk majör güncellemesi Apollo Plus yüklü olarak Mayıs ayı civarında satışa çıkarılacağı ve eş zamanlı olarak mevcut cihazlar için bu güncellemenin yayınlanacağı düşünülüyor.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
mükemmel haberler abi teşekkürler akşam Bi arıyım da detaylı konuşalım abim

Acaba tahminen bu yeni çıkacak telefonun Lumia 920'den + olan özellikleri neler olabilir ? Aklıma daha hafif ve ince olan bir Lumia geliyor. Onun dışında donanımsal pek bir özellik olur mu sizce ?

Ben bu kalınlık ve ağırlık olayından şikayetçi olmak bi yana tam tersine seviyorum ya Yani ele tam oturuyo ve elindeki ağırlık hissi güven veriyo . Kuş gibi telefon oldumu hiç zevk alamıyorum . İnsanlar kağıt üzeri rakamların etkisinde çok kalıyolar . Milimden bahsediliyo dostlar ya . Milim yani . Biri 10 milim biri 7 milim . Gözle zor görürsün

Ağırlık konusunuda tanıtımlarda öyle bi abartıyolarki sanırsın dambıl . Altı üstü 188 gram dostum ya bumudur ağırlık

Sanırsın hiçbirimiz Nokia 6600 denen kalınlık abidesini ve 3310 denen ağırlık abidesini kullanmadık

Kısacası Lumia 920 bence tasarımıyla muazzam bi telefon . Bana göre ve bi çok insana göre eksiği sadece bi kaç yazılımsal şey ve market

Bir lumia sever olarak sıradaki amiral gemisini titizlikle takip edicem ve muhtemelen çıkıncada alıcam . Ama beklentim tamamen yazılımlarının düzeltilmesi yönünde olucak

Tepkiler: sinanozcan312

uMTOku

Üye
Nokiadaki bir abi 41 kamera koyabilirler dedi
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Adreno 320 ve 12mp kamera,hafiflik ve incelik olabilir

Yo yo yo yanlıs anlaşıldım Bende ağır olan telefonları seviyorum. Hemde baya. O S3 falan ne öyle. Toybox'tan çıkmış gibi. Dediğiniz gibi 188 gr. Elıne alınca " oha bu çok ağır" dıyen bırısı yoktur. Gr. Çunku. Ben şimdi 920 almayı planlıyorum. Ama yenı çıkan lumıa'nın ozellıklerı ne olacak 920 ye gore ? Ben onu merak edıyorum. Sureklı telefon alamam ben.

Tepkiler: musicianfaruk

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Allah Allah herkes yeni lumia'yı konuşuyor. Verdiğim bilgide apollo+ güncellemesinin ayrıntıları ortaya çıkabilir diyor ama kimsenin ihtiyacı yok gibi

tabi ki kimse sürekli telefon değiştiremez sonuçta bunlara ciddi rakamlar ödeniyor ama bu tanıtılacak olan cihaz mevcut bilgilere göre en erken mayıs ayında çıkacak.

Aynen abi onu hemen es geçtik

O zaten garanti der gibi

İyi ama megapixel sadece fotoğrafın buyukluğunu değıstırır. Pek etkısı olur mu ?

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi ama megapixel sadece fotoğrafın buyukluğunu değıstırır. Pek etkısı olur mu ?

evet çok büyük etkisi olur. Şöyle ki megapiksel fotoğrafın büyüklüğünü ifade eder ama çekilen resim ne kadar büyük bir lensle çekilirse o kadar fazla ayrıntı yakalanır ve resimde gürültü olmaz.

Daha fazla detay içerir büyük megapikselli fotoğraflar.

Sonradan büyütülmüşler değil tabi ki.

Hahaha harika tespit Sen bide Iphone 5 i gör . Çok hafif arkadaş insan cebinde çalınsa hissetmez ya

Kesinlikle haklısınız. Lumiamız ağır ama içindeki donanım ve kalitesi yüzünden ağır. iPhone'lar daha bluetooth bile yok. Gerçekten çok saçma.

- - - Eklendi - - -

Daha fazla detay içerir büyük megapikselli fotoğraflar.

Sonradan büyütülmüşler değil tabi ki.

Anladım. Ama sorun değil. Pek fotoğrafla uğraşmam zaten. Bu yeterli gelir bana. Kendi fotoğraf makinem var zaten. Benim asıl aklıma takılan şu: Yeni çıkan Lumia ses açısından daha iyi olabilir mi ? Veyahut yanında pahalı olan kulaklıklardan hediye edilme ihtimali falan var mıdır ? Çünkü 920 sistem olarak hızı bana göre yeterli. Görüntüsü, kamerası, donanımı falan her şey tamam benim için. Ama müzik çok önemli benim için. Ses çipi falan değişir mi hani. Keşke dedirtecek bir özelliği olur mu ?

Hatta equlaizer i kendimiz değiştirebiliyoruz . Ben geçen bi ayar çektim şahane müzik dinliyorum valla . Ses konusunda muhteşem ama müzik çalarındaki ileri geri saramama olayı çok şaşırttı

Güncelleme ile düzelmedi mi ileri geri sarma muhabbeti ?

uMTOku

Üye
Apollo keşke gelse ya
Sent from my Lumia 920 using Board Express

teşekkürler abi bilgiler için sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...