Esendağlı
Üye
öyle deme,androidli bir Nokia çok kişinin ilgisini çekecektir15 yıllık nokıa kullanıcısı olarak bencede çöp ten başka bir şey değil hele birde gogle playstore yoksa kimse yüzüne bakmaz
öyle deme,androidli bir Nokia çok kişinin ilgisini çekecektir15 yıllık nokıa kullanıcısı olarak bencede çöp ten başka bir şey değil hele birde gogle playstore yoksa kimse yüzüne bakmaz
aynen katılıyorum hem android isteyip hem nokiadan başka cihaz almak istemeyen hemde nokia haritalar için tercih edecek bir çok kişi varöyle deme,androidli bir Nokia çok kişinin ilgisini çekecektir

Zaten bizim için alınabilecek cihazlar değil. Android 4.1.2 ile 512 MB RAM sağlıklı çalışmaz. Zaten tanıtımda da kasıyordu. Kamerada bile otofokus yok. Bunları Nokia X için dedim. Nokia XL da çözünürlükten kaybediyor. Ama tabii fiyatına göre süper cihazlar. Unutmamak gerekir ki herkes telefonu oyun, uygulama için kullanmıyor. Görünüşleri de güzel, fiyatlarıyla çoğu kullanıcı tercih edecektir.187 ppi çok düşük değil mi 5" e ? Bir de Nokia olabildiğince ucuz olmasına çalışmış sanırım, 768 ve 512 ram, 1ghz S4 cpu, 4gb rom, 5mp 1/4" sensör 2.8 f.f donanımlar çok düşük, android kullanıcıları kesin çöp diyecek ama göreceğiz fiyatlar düşük tutulmuş hitap ettiği kesim belli.
Diğer uygulamaların yüklenebileceği söyledi ve pureviewli bir cihaz gelecek mi sorusununa da bugün birşey söyleyemem bizi izleyin dedi, arkadaşların da dediği gibi amaç başka platforma giriş yapmak tile ile uygulamaları android kullanıcılarına tanıtmak bence Hindistan gibi ülkelerde iyi satış yapacak bu cihazlar.15 yıllık nokıa kullanıcısı olarak bencede çöp ten başka bir şey değil hele birde gogle playstore yoksa kimse yüzüne bakmaz
abi 3'üde türkiyede satışa sunulacakmı yoksa 2 tanesimiNokia X+ Çift sim destekli olacak. Ve bence harika bir kilit ekranı bildirim sistemine sahip.
Bu yaz mı ?Evet blackberry de resmi olarak açıkladı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
WP8.1 den sonra vercek sanırım.bunun sebebini ana sayfa haberimde açıkladım.Bu yaz mı ?WP8.1 den sonra vercek sanırım.
Nokia x 512mb,x+ ve XL 768MB. Muhtemelen yaz aylarında ülkemizde satışta olur. Ülkemiz için henüz resmi bir açıklama yok maalesef.çok iyi abi x+ plus rami 1gbmi @papakudioflu birde 3üde türkiyede şatışa sunulacak dimi