Haber MWC 2014 Haberleri ve Bilgileri hakkında tartışma Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sdk 1.1 Noluyor bir bilginiz varmı pc de nokia x imi deniyoruz ?
Nokia imaging sdk 1.1 fotoğraf uygulamaları geliştirmek için uygulama geliştirme kiti. Telefonda deneme diye bir durum söz konusu değil.

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Android başlığı altındaki "Nokia X genel başlık", Cep telefonları genel kısmına taşınmış, enteresan. Androidciler benimseyemedi heralde :P

Warnings

Üye
Nokia imaging sdk 1.1 fotoğraf uygulamaları geliştirmek için uygulama geliştirme kiti. Telefonda deneme diye bir durum söz konusu değil.
peki daha tmn launcherli resim atmıştınız onu fln deneyemezmiyiz pc de Ben

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki daha tmn launcherli resim atmıştınız onu fln deneyemezmiyiz pc de Ben
deneyemezsin. Aşağıdaki linkten sdk'yı indirip kurarsan belki.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yıllarca Nokıa androidli telefon çıkarmaz diyorduk.Elop yönetimindeki nokıa ya bak sen bende 3 tane çıkarmışlar :D hadi bakalım bu telefonlar nasıl Bi yarar sağlayacak

sekajmer

sekajmer

Üye
Yıllarca Nokıa androidli telefon çıkarmaz diyorduk.Elop yönetimindeki nokıa ya bak sen bende 3 tane çıkarmışlar :D hadi bakalım bu telefonlar nasıl Bi yarar sağlayacak
ben n97 kullanırken diyordum ; Nokia android yapana kadar beklerdim diyordum. sonra lumia Ailesine katıldım 820 ile :D şimdi Android çıkarttı

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gelişmeler güzel. Acaba photoshop pc'de ki gibi tam fonksiyonlu mu gelecek?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Adobe iş birliği varsa müthiş ama adobe demek iyi grafik kartı ve işlemci demek 512 ram az

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gelişmeler güzel. Acaba photoshop pc'de ki gibi tam fonksiyonlu mu gelecek?
pc'de bile iyi adobe photoshop deneyimi için ram kullanım iznini 5GB'a kadar çıkartmanız gerekirken telefonda o performansı beklemek bir afaki kaçıyor.

braayn

braayn

Üye
cihaz bence çok iyi 3 mp yerine 5 mp yapsa daha ii olacak 3 mp mi kaldı

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
pc'de bile iyi adobe photoshop deneyimi için ram kullanım iznini 5GB'a kadar çıkartmanız gerekirken telefonda o performansı beklemek bir afaki kaçıyor.
yani bir nevi simbiandan tanıdığımız resim düzenleme gibi mi olacak aynı özellikleri cihaza adapte etmeleri zor olmasa gerek kes yapıştır vs gibi bir çok özellik olur galiba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yani bir nevi simbiandan tanıdığımız resim düzenleme gibi mi olacak aynı özellikleri cihaza adapte etmeleri zor olmasa gerek kes yapıştır vs gibi bir çok özellik olur galiba
tabii ki mobildeki en iyi düzenleme uygulamasına şüphem yok. Ben pc uygulaması ile karşılaştırılmaması gerektiğini belirttim sadece. Zaten adobe photoshop Express şu anda ios ve Androidde var. Onlardan daha güçlü bir uygulama olacağı kesin çünkü Nokia İmaging SDK'yı da kullanacaktır.

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Adobe Photoshop Express Windows 8 store' de de vardı sanırsam. Ona benzer bir uygulama olacaktır.

beats

beats

Üye
tabii ki mobildeki en iyi düzenleme uygulamasına şüphem yok. Ben pc uygulaması ile karşılaştırılmaması gerektiğini belirttim sadece. Zaten adobe photoshop Express şu anda ios ve Androidde var. Onlardan daha güçlü bir uygulama olacağı kesin çünkü Nokia İmaging SDK'yı da kullanacaktır.
Sanırım yeni İmaging SDK'yı kullanan uygulama gelmiş;

Bu uygulama ödüllü yarışma içinmiş twitterdan #spaceselfie hashtagi ile yayınlayıp en orjinal olana lumia cihaz hesiye edilecekmiş.

Son düzenleme:
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Android başlığı altındaki "Nokia X genel başlık", Cep telefonları genel kısmına taşınmış, enteresan. Androidciler benimseyemedi heralde :P
bende olsam kabul etmem tam olarak ne olduğu belli değil android desen android değil wp desen hiç değil biraz simbian ara yuzune benzeyen bi çakma android. google play store kullanmayan android çok ilginç geldi bana, wp mağazasını kullanmayan wp bi cihaz duşunun diğer bi konuda wp çok gelişti sıra androidli mağazaya geldi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt