papakudioflu
Emekli Yönetici
Nokia imaging sdk 1.1 fotoğraf uygulamaları geliştirmek için uygulama geliştirme kiti. Telefonda deneme diye bir durum söz konusu değil.sdk 1.1 Noluyor bir bilginiz varmı pc de nokia x imi deniyoruz ?
Nokia imaging sdk 1.1 fotoğraf uygulamaları geliştirmek için uygulama geliştirme kiti. Telefonda deneme diye bir durum söz konusu değil.sdk 1.1 Noluyor bir bilginiz varmı pc de nokia x imi deniyoruz ?
peki daha tmn launcherli resim atmıştınız onu fln deneyemezmiyiz pc de BenNokia imaging sdk 1.1 fotoğraf uygulamaları geliştirmek için uygulama geliştirme kiti. Telefonda deneme diye bir durum söz konusu değil.
deneyemezsin. Aşağıdaki linkten sdk'yı indirip kurarsan belki.peki daha tmn launcherli resim atmıştınız onu fln deneyemezmiyiz pc de Ben
peki daha tmn launcherli resim atmıştınız onu fln deneyemezmiyiz pc de Ben
adreno 203
yalnız w7 indiriyimmideneyemezsin. Aşağıdaki linkten sdk'yı indirip kurarsan belki.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben n97 kullanırken diyordum ; Nokia android yapana kadar beklerdim diyordum. sonra lumia Ailesine katıldım 820 ileYıllarca Nokıa androidli telefon çıkarmaz diyorduk.Elop yönetimindeki nokıa ya bak sen bende 3 tane çıkarmışlarhadi bakalım bu telefonlar nasıl Bi yarar sağlayacak
şimdi Android çıkarttıpc'de bile iyi adobe photoshop deneyimi için ram kullanım iznini 5GB'a kadar çıkartmanız gerekirken telefonda o performansı beklemek bir afaki kaçıyor.Gelişmeler güzel. Acaba photoshop pc'de ki gibi tam fonksiyonlu mu gelecek?
yani bir nevi simbiandan tanıdığımız resim düzenleme gibi mi olacak aynı özellikleri cihaza adapte etmeleri zor olmasa gerek kes yapıştır vs gibi bir çok özellik olur galibapc'de bile iyi adobe photoshop deneyimi için ram kullanım iznini 5GB'a kadar çıkartmanız gerekirken telefonda o performansı beklemek bir afaki kaçıyor.
tabii ki mobildeki en iyi düzenleme uygulamasına şüphem yok. Ben pc uygulaması ile karşılaştırılmaması gerektiğini belirttim sadece. Zaten adobe photoshop Express şu anda ios ve Androidde var. Onlardan daha güçlü bir uygulama olacağı kesin çünkü Nokia İmaging SDK'yı da kullanacaktır.yani bir nevi simbiandan tanıdığımız resim düzenleme gibi mi olacak aynı özellikleri cihaza adapte etmeleri zor olmasa gerek kes yapıştır vs gibi bir çok özellik olur galiba
Sanırım yeni İmaging SDK'yı kullanan uygulama gelmiş;tabii ki mobildeki en iyi düzenleme uygulamasına şüphem yok. Ben pc uygulaması ile karşılaştırılmaması gerektiğini belirttim sadece. Zaten adobe photoshop Express şu anda ios ve Androidde var. Onlardan daha güçlü bir uygulama olacağı kesin çünkü Nokia İmaging SDK'yı da kullanacaktır.
bende olsam kabul etmem tam olarak ne olduğu belli değil android desen android değil wp desen hiç değil biraz simbian ara yuzune benzeyen bi çakma android. google play store kullanmayan android çok ilginç geldi bana, wp mağazasını kullanmayan wp bi cihaz duşunun diğer bi konuda wp çok gelişti sıra androidli mağazaya geldiAndroid başlığı altındaki "Nokia X genel başlık", Cep telefonları genel kısmına taşınmış, enteresan. Androidciler benimseyemedi heralde :P
o zaman 512'ye gelmeyecekpc'de bile iyi adobe photoshop deneyimi için ram kullanım iznini 5GB'a kadar çıkartmanız gerekirken telefonda o performansı beklemek bir afaki kaçıyor.
Masaüstü versiyonun yaptıklarını yapabilen bir uygulama beklemek hayal olur gelecek olan buna benzeyecek:o zaman 512'ye gelmeyecek
@skynet