beats
Üye
Şuan sadece kamerası biliniyor bir de fiyat, ön 2 arka 5mp 109 euro. 5" ips ekranXL'ın donanımı nasıl acep?
Şuan sadece kamerası biliniyor bir de fiyat, ön 2 arka 5mp 109 euro. 5" ips ekranXL'ın donanımı nasıl acep?
doğru tabiki resmi açıklamada doprudurda adobe duyunca biraz heyecan mı yaptım ne ondan sordum ne zamana gelir acabanokıanın resmi açıklaması değilmi neden doğru olmasınki
41mp 20mp cihazlardan sonra 5mp li cihaz bu 3 yeni x lerin hepsi 5mp galibaŞuan sadece kamerası biliniyor bir de fiyat, ön 2 arka 5mp 109 euro. 5" ips ekran
Androide temkinli giriş yapmış anlaşılan.41mp 20mp cihazlardan sonra 5mp li cihaz bu 3 yeni x lerin hepsi 5mp galiba
Ben şarj olayından da memnunum, normal kullanımda 1,5 gün..Benim için önemli olan güncelleme ile nelerin geleceği idi,yoksa ben cihazımın(L920) performansından(pil hariç)çok memnunum,benim işimi fazlasıyla görüyor.

Bence Üst seviye telefon piyasasını sadece Windows Phone ile sürdürecek. Sonuçta Nokia artık Microsoftun bir markası. Amaç Android kullanıcılarını Windowsphone geçirmek için bir ara form üretmek. Böylece WP'ye geçince yabancılık çekilmeyecek.Androide temkinli giriş yapmış anlaşılan.
androide giriş yaparsa wp8.1 den sonra wp cihaz çıkar mı ?
wp8.1 son wp sanki gibi geldi bana
abi desenize Nokia gözünü açtı çift taraflı oynacak herkes gibiNokia X+ Çift sim destekli olacak. Ve bence harika bir kilit ekranı bildirim sistemine sahip.

Nokia X+ Çift sim destekli olacak. Ve bence harika bir kilit ekranı bildirim sistemine sahip.

ben kafama takıp aldırmıyorum artık bundan sonra mevcut özelliklere bakarak hali hazırda cihaz alacam yok şu gelecek yok bu olacak artık bu sözlere kulağım kapalı 8.1 ile beklediğim 1520v sd kartla gelirse ok yoksa en az 2 sene kapalıyım nokıayayadoğru tabiki resmi açıklamada doprudurda adobe duyunca biraz heyecan mı yaptım ne ondan sordum ne zamana gelir acaba