Haber MWC 2014 Haberleri ve Bilgileri hakkında tartışma Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
15 yıllık nokıa kullanıcısı olarak bencede çöp ten başka bir şey değil hele birde gogle playstore yoksa kimse yüzüne bakmaz
öyle deme,androidli bir Nokia çok kişinin ilgisini çekecektir

capkino06

Üye
öyle deme,androidli bir Nokia çok kişinin ilgisini çekecektir
aynen katılıyorum hem android isteyip hem nokiadan başka cihaz almak istemeyen hemde nokia haritalar için tercih edecek bir çok kişi var :)

saynesim

saynesim

Üye
Android bölümü coştu hadi hayırlısı nokiada android bölümünde

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
187 ppi çok düşük değil mi 5" e ? Bir de Nokia olabildiğince ucuz olmasına çalışmış sanırım, 768 ve 512 ram, 1ghz S4 cpu, 4gb rom, 5mp 1/4" sensör 2.8 f.f donanımlar çok düşük, android kullanıcıları kesin çöp diyecek ama göreceğiz fiyatlar düşük tutulmuş hitap ettiği kesim belli.
Zaten bizim için alınabilecek cihazlar değil. Android 4.1.2 ile 512 MB RAM sağlıklı çalışmaz. Zaten tanıtımda da kasıyordu. Kamerada bile otofokus yok. Bunları Nokia X için dedim. Nokia XL da çözünürlükten kaybediyor. Ama tabii fiyatına göre süper cihazlar. Unutmamak gerekir ki herkes telefonu oyun, uygulama için kullanmıyor. Görünüşleri de güzel, fiyatlarıyla çoğu kullanıcı tercih edecektir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve beats
saynesim

saynesim

Üye
Piyasayı alt üst edecek x kardeşler diğer firmaların paçaları tutuştu şimdiden

beats

beats

Üye
15 yıllık nokıa kullanıcısı olarak bencede çöp ten başka bir şey değil hele birde gogle playstore yoksa kimse yüzüne bakmaz
Diğer uygulamaların yüklenebileceği söyledi ve pureviewli bir cihaz gelecek mi sorusununa da bugün birşey söyleyemem bizi izleyin dedi, arkadaşların da dediği gibi amaç başka platforma giriş yapmak tile ile uygulamaları android kullanıcılarına tanıtmak bence Hindistan gibi ülkelerde iyi satış yapacak bu cihazlar.

saynesim

saynesim

Üye
Play store gerek yok bana göre dışardan zaten bütün android uygulamalar yükleniyor ne yapalım play store yi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir çoğunuz 1000-1500 TL'lik cihaz kullanıyorsunuz ve Nokia X serisini beğenmemeniz gayet normal. Ama Afrika ve Hindistan başta olmak üzere henüz basit akıllı telefonların bile giriş yapmadığı pazarlarda bu cihazlar emin olun elinizdeki Lumialar kadar popüler olur. Çünkü bu pazarların alım gücü çok düşük. Şu anda da bu konfigurasyonla standart bir android yapamayacağınıza göre bu cihazlardan başka seçenek kalmıyor o insanlar için.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, OttomaN TigeR, Esendağlı ve 2 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet blackberry de resmi olarak açıkladı.

saynesim

saynesim

Üye
Nokia xl alınır kesinlikle bana göre ekranda büyük fena değil 1000 TL'lik andoid li telefonlardan güzel bana göre

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia X Serisi AOSP 4.1.2 ile geliyor ve root aracı kindle ile aynı. Yani alanlar alır almaz rootlayabilecek.

Emre

Üye
fiyatına göre güzel telefon.

Son düzenleme:
Murat Alper

Murat Alper

Üye
çok iyi abi x+ plus rami 1gbmi @papakudioflu birde 3üde türkiyede şatışa sunulacak dimi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Swiftkey akıllı klavye Nokia X serisine ücretsiz olarak gelecekmiş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok iyi abi x+ plus rami 1gbmi @papakudioflu birde 3üde türkiyede şatışa sunulacak dimi
Nokia x 512mb,x+ ve XL 768MB. Muhtemelen yaz aylarında ülkemizde satışta olur. Ülkemiz için henüz resmi bir açıklama yok maalesef.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

dakamon

dakamon

Üye
Şöyle düşünüyorum galiba böyle donanım çılgını bizim gibi ülkeler :) bence bu androidli cihazlar Avrupa da da satar. Avrupalı adam daha farklı düşünüyor adam ihtiyacına göre telefon alıyor biz ise ne kadar çok özelliği varsa o telefonu alıyoruz almak istiyoruz :)

Üst Alt