Müzik'siz Yaşam Sizce Nasıl Olurdu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
Müzik'siz Yaşam Sizce Nasıl Olurdu ?
Evet arkadaslar internetsiz yaşam nasıl olurdu diye bir konu açılmış ve çoğu kişi internetsiz yaşayamacağını söylemiş..
Sizce müzik olmasaydı hayatımızı nasıl etkilerdi bu durum ?

• Beğen
Tepkiler: Burak

Masha

Masha

Üye
Bence müziksiz bir yaşam internetsiz bir yaşamdan daha kötü olurdu :oke:

• Beğen
Tepkiler: Burak ve 'Patron

Burak

Üye
benim konuya rakip hee :d:

şaka dedim

evet, internetsiz yaşam olabilir ama müziksiz olamaz neden derseniz müzik ruhun gıdasıdır. :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Abovv, müzik olmazsa kafayı yerim ben ... :D

• Beğen
Tepkiler: Burak

Kedi Yavrusu

Üye
fon müziği olmayan filmleri izlemeyi deneyin. Çok kötü.

technoshark

technoshark

Üye
yavaş yavaş sanatçı hayatlarına özentide başladı, bak yaa...

Neyse konuyu dağıtmıyayım... aynen müziksiz olmaz ama :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Ölürümmmm!!!!!!!!!!!! Ben sana sana sana ölürüm ölürüm ölürüm sana ölürüüüüüüm :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Şu an müzik dinliyorum ... Kafamı dağıtıyorum . Müzik olmasa ne yapacaktım ..? Yapacak edecek sağlam birşey yok ki ...
Müzik ruhun gıdasıdır diye boşa demiyorlar herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Şu an müzik dinliyorum ... Kafamı dağıtıyorum . Müzik olmasa ne yapacaktım ..? Yapacak edecek sağlam birşey yok ki ...

Sanırım aynı şeyleri yapıyoz şuanda dinlendım resmen

y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi

Bir bakıma haklısınız fakat insan olmayan birşeyin tadını bilemezdi yani dolayısıyla tahminde edemezdi, yani müzik olmasaydı kendimizi başka şeylerle tatmin edebilicek muhakkak birşeyler bulabilirdik gibi geliyor bana :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Bir bakıma haklısınız fakat insan olmayan birşeyin tadını bilemezdi yani dolayısıyla tahminde edemezdi, yani müzik olmasaydı kendimizi başka şeylerle tatmin edebilicek muhakkak birşeyler bulabilirdik gibi geliyor bana :)
müzik olmassa hayat renksiz olur :ehe

----------Eklendi @ 17:34:17 ---------- Yazıldı @ 17:33:47 ----------

aaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkk birkalbiniçinde ağlıyor aaaaaaaaaaaaaaaaaah :agla: :ehe

----------Eklendi @ 17:36:59 ---------- Yazıldı @ 17:34:17 ----------

:oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley :oley

----------Eklendi @ 17:37:14 ---------- Yazıldı @ 17:36:59 ----------

:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
"Müzik olmasaydı"; olmayan bir şeyin eksikliği de hissedilmezdi haliyle :)

Ama şu andan itibaren müziksiz kalsaydık;
"Zamana yayılan" daha büyük bir işkence düşünemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
"Müzik olmasaydı"; olmayan bir şeyin eksikliği de hissedilmezdi haliyle :)Ama şu andan itibaren müziksiz kalsaydık;"Zamana yayılan" daha büyük bir işkence düşünemiyorum.
benzeri bir şey yazacaktim :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
"Müzik olmasaydı"; olmayan bir şeyin eksikliği de hissedilmezdi haliyle :)Ama şu andan itibaren müziksiz kalsaydık;"Zamana yayılan" daha büyük bir işkence düşünemiyorum.
katiliyorum :oke:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
müzük olmasaydı ajdarda olmazdı iyi olurdu

y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu bi güncelleyelim bakalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt